co sądzicie o tym hultaju? jutro jadę go obejrzeć, bo mój brat się zastanawia nad kupnem?
zna ktoś takie wynalazki jak ten hultaj? czy jest coś w nim podejrzanego?Michał - Pią 30 Cze, 2006 anjas wiesz ze to nie jedzi bo ma tyle koni co twoj jarisek.Ale ogolnie podoba mi sie, lans fura gruuubas !!saxorulez - Pią 30 Cze, 2006 bardzo dobra jakość wykończenia wnętrza - pierwszy raz Hyundai robi produkt na poziomie Europejskim
troche dziwnie się prowadzi - przeszkadza ciężki pzród (przynajmniej ten z silnikiem 2.7 V6 )
silnik 1.6 nie ma 130KM
słabe hamulceanjas - Pią 30 Cze, 2006 Dzięki saxorulez... Właśnie znalazłem, że 1.6 ma 103 konie, więc koleś zrobił "czeski błąd" - specjalnie lub nie... A do 100 przyspiesza w prawie 12 sekund, więc straszna krówsko z niego.
Ale z wyglądu nawet mi się podoba, mimo, że to koreaniec. I podobno ma spory bagażnik i akceptowalną przestronność wnętrza - a na tym zależy mojemy bratu.saxorulez - Pią 30 Cze, 2006 kabina jest naprawde spoko - bardzo przestrzenna. Ale jest to auto typu 2+2... nie wiem jak z obiciami w tej wersji - ja miałem styczność ze skórzaną tapicerką, ale deska była naprawde spoko. Fajnie otwiera sie bagażnik - guźiczkiem ukrytym w drzwiach...pcs - Pią 30 Cze, 2006 nie no Anjas darujcie sobie ... to jest wolniejsze od lanosa. Za ta kase to mozna naprawde grube fury w dobrym stanie, wychaczac np. accord typeR z 2001 roku etcanjas - Pią 30 Cze, 2006 no właśnie - dla siebie szukałbym zupełnie czegoś innego, ale tym razem muszę się ograniczyć do roli konsultanta. Właśnie znalazłem fajnego lexusa is 200 i raczej na niego namawiam...
http://moto.allegro.pl/sh...?item=111458366Dariano - Pią 30 Cze, 2006 Odrazu lepiej z tym isem saxorulez - Pią 30 Cze, 2006 tylko fele ma brzydkie i sprzedaje sie dość długo...
odrazu powiem kozak fura do jazdy na codzień - nie za szybka 10,5 do 100
pali 12l na 100 w mieście
bardzo, ale to bardzo ładny dzwięk silnika szczegolnie opwyżej 5000rpm - szkoda że odcinka jest nisko bo wrazenie jest takie że moc cały czas rośnie.
Audio seryjne zamiata kozacko... tył napęd ale troche brakuje mocy żeby swobodnie latac bokami. W wersji sport ma szperę seryjną z tylu.strick - Pią 30 Cze, 2006 Zgadzam sie Lex jest o wiele lepszym rozwiązaniem!Gotti - Sob 01 Lip, 2006 Rachunek taki jak bedzie kwota zakupu. Ale to tez da sie obejsc.strick - Sob 01 Lip, 2006 Jak Ci się uda to podlicz ile by to wyszło!Anonymous - Nie 02 Lip, 2006 RC = Racing?