Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka
Pozatym dzisiaj kolega byl na salmopolu i droga czarna... Podobno mocno solą bizon - Czw 17 Gru, 2009
Greg napisał/a:
max 30km/h
takie szalone predkosci?
kufa, w ldz wszyscy jezdza max 10km/h i parkuja na srodku skrzyzowan.... paranoja jakas strick - Czw 17 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka
Żar jest bardzo fajny
Bede tam w niedziele, dam znac jakie warunki k-mart - Czw 17 Gru, 2009 tylko s3 i insignia na taka pogode jak dzisiaj.kubas - Pią 18 Gru, 2009 wróciłem 1,5h upalania, furex cały, ja cały, półoś owinięta taśmą cała
mi nie miał racji da się latać 50/60 km/h na takim setupie bokiem w pełnym wychyleniu sekwencje zakrętów Barejka - Pią 18 Gru, 2009 ja tez dopiero co wrcocilem na lysej letniej oponie nie da sie rozpedzic szubciej jak 50 Janusz - Pią 18 Gru, 2009 tak tak, wybierzmy kocierz
ja tez dzisiaj polatałem troszkę, trzeba coś kiedyś nagrać żeby się okolicznymi trasami pochwalić, no i dziadziusiowa jazda Greg - Pią 18 Gru, 2009
bizon napisał/a:
Greg napisał/a:
max 30km/h
takie szalone predkosci?
kufa, w ldz wszyscy jezdza max 10km/h i parkuja na srodku skrzyzowan.... paranoja jakas
Te 30 to na trzypasmówce.
Porażka. Ale niektórzy się nie boją, zap*lają szrotami jakimiś... Strach patrzeć. vojt3k - Pią 18 Gru, 2009 Kraków, 15min temu lotnisko, chyba z 20 aut upala....
Pod plazą od strony kosynierów, wjazd za przejazdem kolejowym fajna patelnia Tomcat - Pią 18 Gru, 2009 Byłem, ale jeździłem tą drogą pod samo muzeum. Jednak lotnisko huy. Na wioskach jest doobrze, okolice Wieliczki bielutkie jak rajd Szwecji vojt3k - Pią 18 Gru, 2009 doobrze jest dużo krakusów ćwyyyczy Loko - Pią 18 Gru, 2009 Jeah własnie wróciłem druga runda zimowego upalania za mną, dziś było mega mega lepiej. Ciepłownicza wreszcie cała białaaaaaa no i była zajebista jazda zrobiłem dziś z 50 rundek w tą i z powrotem, a zapowiadało się słabo, polatałem chwile po sekwencji 3 zakrętów obok mnie, ale były bardzo wyślizgane i było tak średnio, za to późniejszy wypad na ciepłowniczą bajka, wyjeździłem się aż nadto
Specjalnie dla mi zwróciłem też uwage na prędkości i latając na zimówce 175 z przodu i letniej 195 z tyłu spokojnie dało się latać 60-70 bokami w zakrętach tylko na dwóch 90 było wolniej i o dziwo taki setup jest bardzo bardzo przewidywalny, po prostu dupa leci non stop , ale genialnie się ją kontroluje puszczasz gaz dupa leci, trzymasz gaz nie leci, samym gazem da się kontrolować głębokość poślizgu Koto - Pią 18 Gru, 2009
GeKo napisał/a:
Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka
Kubalonka jednak nie otwarta cała, jest parę zwężeń, na Cisownicę to tylko Ładą Nivą bym wjechał. Salmopol zaliczony ale pójście tam o życie jeszcze mnie przerasta, zwłaszcza w dół, jak ktoś szuka towarzysza na prawy to jestem tu Marek23 - Pią 18 Gru, 2009
Koto napisał/a:
Kubalonka jednak nie otwarta cała, jest parę zwężeń, na Cisownicę to tylko Ładą Nivą bym wjechał. Salmopol zaliczony ale pójście tam o życie jeszcze mnie przerasta, zwłaszcza w dół, jak ktoś szuka towarzysza na prawy to jestem tu
Ja sie zjawiam 23,wiec Koto w kontakcie. Mam fajna lampke w Pugu jakbys chcial mi podyktowac.Maciusiowy - Pią 18 Gru, 2009