To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

qbica - Czw 17 Gru, 2009

GeKo napisał/a:
Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka :D

Pozatym dzisiaj kolega byl na salmopolu i droga czarna... Podobno mocno solą :/

bizon - Czw 17 Gru, 2009

Greg napisał/a:
max 30km/h

takie szalone predkosci?
kufa, w ldz wszyscy jezdza max 10km/h i parkuja na srodku skrzyzowan.... paranoja jakas :/

strick - Czw 17 Gru, 2009

GeKo napisał/a:
Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka

Żar jest bardzo fajny :D
Bede tam w niedziele, dam znac jakie warunki :)

k-mart - Czw 17 Gru, 2009

tylko s3 i insignia na taka pogode jak dzisiaj.
kubas - Pią 18 Gru, 2009

wróciłem 1,5h upalania, furex cały, ja cały, półoś owinięta taśmą cała :rotfl:

mi nie miał racji da się latać 50/60 km/h na takim setupie bokiem w pełnym wychyleniu sekwencje zakrętów :devil: :devil: :devil: :devil:

Barejka - Pią 18 Gru, 2009

ja tez dopiero co wrcocilem ;D na lysej letniej oponie nie da sie rozpedzic szubciej jak 50 :rotfl:
Janusz - Pią 18 Gru, 2009

tak tak, wybierzmy kocierz :D

ja tez dzisiaj polatałem troszkę, trzeba coś kiedyś nagrać żeby się okolicznymi trasami pochwalić, no i dziadziusiowa jazda :D

Greg - Pią 18 Gru, 2009

bizon napisał/a:
Greg napisał/a:
max 30km/h

takie szalone predkosci?
kufa, w ldz wszyscy jezdza max 10km/h i parkuja na srodku skrzyzowan.... paranoja jakas :/

Te 30 to na trzypasmówce. ;D
Porażka. Ale niektórzy się nie boją, zap*lają szrotami jakimiś... Strach patrzeć. :/

vojt3k - Pią 18 Gru, 2009

Kraków, 15min temu lotnisko, chyba z 20 aut upala....

Pod plazą od strony kosynierów, wjazd za przejazdem kolejowym fajna patelnia ^^ :D

Tomcat - Pią 18 Gru, 2009

Byłem, ale jeździłem tą drogą pod samo muzeum. Jednak lotnisko huy. Na wioskach jest doobrze, okolice Wieliczki bielutkie jak rajd Szwecji :devil:
vojt3k - Pią 18 Gru, 2009

doobrze jest dużo krakusów ćwyyyczy :D
Loko - Pią 18 Gru, 2009

Jeah własnie wróciłem druga runda zimowego upalania za mną, dziś było mega mega lepiej. Ciepłownicza wreszcie cała białaaaaaa no i była zajebista jazda zrobiłem dziś z 50 rundek w tą i z powrotem, a zapowiadało się słabo, polatałem chwile po sekwencji 3 zakrętów obok mnie, ale były bardzo wyślizgane i było tak średnio, za to późniejszy wypad na ciepłowniczą bajka, wyjeździłem się aż nadto :D
Specjalnie dla mi zwróciłem też uwage na prędkości i latając na zimówce 175 z przodu i letniej 195 z tyłu spokojnie dało się latać 60-70 bokami w zakrętach tylko na dwóch 90 było wolniej i o dziwo taki setup jest bardzo bardzo przewidywalny, po prostu dupa leci non stop :rotfl: , ale genialnie się ją kontroluje puszczasz gaz dupa leci, trzymasz gaz nie leci, samym gazem da się kontrolować głębokość poślizgu :D

Koto - Pią 18 Gru, 2009

GeKo napisał/a:
Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka :D

Kubalonka jednak nie otwarta cała, jest parę zwężeń, na Cisownicę to tylko Ładą Nivą bym wjechał. Salmopol zaliczony ale pójście tam o życie jeszcze mnie przerasta, zwłaszcza w dół, jak ktoś szuka towarzysza na prawy to jestem tu ;D

Marek23 - Pią 18 Gru, 2009

Koto napisał/a:
Kubalonka jednak nie otwarta cała, jest parę zwężeń, na Cisownicę to tylko Ładą Nivą bym wjechał. Salmopol zaliczony ale pójście tam o życie jeszcze mnie przerasta, zwłaszcza w dół, jak ktoś szuka towarzysza na prawy to jestem tu
Ja sie zjawiam 23,wiec Koto w kontakcie. Mam fajna lampke w Pugu jakbys chcial mi podyktowac.
Maciusiowy - Pią 18 Gru, 2009

Koto napisał/a:
jak ktoś szuka towarzysza na prawy to jestem tu

mi tuuuu :)