Mam jednego marzyciela ktory interesuje sie motoryzacja. Ale bede u niego w tym tygodniu i poznam jego marzenie. Oczywiscie napisze co i jak
wiadomo coś ??Rudello - Sob 15 Mar, 2008 Własnie zaraz do niego jade.
Dowiedziałem sie ze interesuje sie MOTORami.. Jakarti - Czw 20 Mar, 2008 no to trudno.. nie ma sensu robic czegos na sile.. trzeba pomagac tym, ktorym pomoc mozna.. Rudello - Czw 20 Mar, 2008 Dokladnie.
A marzeniem jego jest hi-fi wiec next time.
29.03 spelaniamy marzenie chłopca ktory marzy zeby leciec samolotem. Razem z Michałem postaramy sie zrobić kolejny filmikAnonymous - Sob 29 Mar, 2008
Rudello napisał/a:
29.03 spelaniamy marzenie chłopca ktory marzy zeby leciec samolotem. Razem z Michałem postaramy sie zrobić kolejny filmik
Obecnie Rudello z marzycielem sa w chumrach
o 15:00 ide ich powitac i jak marzyciel bedzie miał ochote i opiekunowie pozwola zabiore go na małe zwiedzanie Terminala 2 lenny - Sob 29 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
nasz rudecki to taki maly wielki czlowiek... ulepie mu pomik z piasku jak bede nad morzem latem:)
Rudello napisał/a:
A marzeniem jego jest hi-fi
mam w domu niezly wzmacniacz techniksa + do tego cd
maja kilka lat ale sa w stanie nienaruszonym... moze zrobimy skladke na kolumny jakies unitra i gotowe...???Anonymous - Sob 29 Mar, 2008
lenny napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
nasz rudecki to taki maly wielki czlowiek... ulepie mu pomik z piasku jak bede nad morzem latem:)
dokladnie Anonymous - Sob 29 Mar, 2008 nie zrobilem zdjecia , ale małody marzyciel wyszedł z taaaakim bananem na twarzy,ze hej .... w czapce kapitana - nie bede opisywał co i jak dokladnie bo nie chce przekrecic czegos, ale jak Michał pewnie usiadzie do kompa to cos naskrobie
brawo Rudello wiesz,ze ja ciebie nie lubie Rudello - Wto 01 Kwi, 2008
lenny napisał/a:
Rudello napisał/a:
A marzeniem jego jest hi-fi
mam w domu niezly wzmacniacz techniksa + do tego cd
maja kilka lat ale sa w stanie nienaruszonym... moze zrobimy skladke na kolumny jakies unitra i gotowe...???
Juz mamy sponsora. Jutro odbieramy sprzet i w piatek jedziemy spelnic marzenie bo akurat wypadaja Łukasza urodziny tego dnia.
Ale super ze sie zgłosiłeś Michale, niestety spelnienianie materialnych marzen to troche jakby prezenty wiec nie wypada nam dawać używanych rzeczy.Rudello - Wto 01 Kwi, 2008 A teraz z nowości:
W sobote zostało spełnione marzenie Patryka (lat 10)
Marzenie to LOT dużym białym samolotem.
narazie kilka zdjęć
Rudello - Wto 01 Kwi, 2008
Wkrótce relacja i filmikVlodarsky - Wto 01 Kwi, 2008 cieszył strasznie to widać. Świetna sprawa.saxorulez - Wto 01 Kwi, 2008 nice nice...
super
Rudy powinien dostać nominację na dobroczyńcę roku! Seriously!michool_vt - Wto 01 Kwi, 2008 mistrz Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008 wypas i wyczes!!!