To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - !!!! Hothatch.org -Spełnia MARZENIE !!!!

Stf - Pią 14 Mar, 2008

Rudello napisał/a:
Mam jednego marzyciela ktory interesuje sie motoryzacja. Ale bede u niego w tym tygodniu i poznam jego marzenie. Oczywiscie napisze co i jak :)

wiadomo coś ??

Rudello - Sob 15 Mar, 2008

Własnie zaraz do niego jade.
Dowiedziałem sie ze interesuje sie MOTORami.. ;/

Jakarti - Czw 20 Mar, 2008

no to trudno.. nie ma sensu robic czegos na sile.. trzeba pomagac tym, ktorym pomoc mozna.. :)
Rudello - Czw 20 Mar, 2008

Dokladnie.
A marzeniem jego jest hi-fi wiec next time.

29.03 spelaniamy marzenie chłopca ktory marzy zeby leciec samolotem. Razem z Michałem postaramy sie zrobić kolejny filmik

Anonymous - Sob 29 Mar, 2008

Rudello napisał/a:

29.03 spelaniamy marzenie chłopca ktory marzy zeby leciec samolotem. Razem z Michałem postaramy sie zrobić kolejny filmik

Obecnie Rudello z marzycielem sa w chumrach ;D
o 15:00 ide ich powitac i jak marzyciel bedzie miał ochote i opiekunowie pozwola zabiore go na małe zwiedzanie Terminala 2 ;)

lenny - Sob 29 Mar, 2008

Marcel 08 napisał/a:
Obecnie Rudello z marzycielem sa w chumrach

nasz rudecki to taki maly wielki czlowiek... ulepie mu pomik z piasku jak bede nad morzem latem:)

Rudello napisał/a:
A marzeniem jego jest hi-fi

mam w domu niezly wzmacniacz techniksa + do tego cd
maja kilka lat ale sa w stanie nienaruszonym... moze zrobimy skladke na kolumny jakies unitra i gotowe...???

lenny napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Obecnie Rudello z marzycielem sa w chumrach

nasz rudecki to taki maly wielki czlowiek... ulepie mu pomik z piasku jak bede nad morzem latem:)

dokladnie :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :poklon: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze:

nie zrobilem zdjecia , ale małody marzyciel wyszedł z taaaakim bananem na twarzy,ze hej .... w czapce kapitana :) - nie bede opisywał co i jak dokladnie bo nie chce przekrecic czegos, ale jak Michał pewnie usiadzie do kompa to cos naskrobie ;)

brawo Rudello wiesz,ze ja ciebie nie lubie :*

Rudello - Wto 01 Kwi, 2008

lenny napisał/a:
Rudello napisał/a:
A marzeniem jego jest hi-fi

mam w domu niezly wzmacniacz techniksa + do tego cd
maja kilka lat ale sa w stanie nienaruszonym... moze zrobimy skladke na kolumny jakies unitra i gotowe...???

Juz mamy sponsora. Jutro odbieramy sprzet i w piatek jedziemy spelnic marzenie bo akurat wypadaja Łukasza urodziny tego dnia.
Ale super ze sie zgłosiłeś Michale, niestety spelnienianie materialnych marzen to troche jakby prezenty wiec nie wypada nam dawać używanych rzeczy.

A teraz z nowości:

W sobote zostało spełnione marzenie Patryka (lat 10)
Marzenie to LOT dużym białym samolotem.
narazie kilka zdjęć

Wkrótce relacja i filmik

Vlodarsky - Wto 01 Kwi, 2008

cieszył strasznie :) to widać. Świetna sprawa.
saxorulez - Wto 01 Kwi, 2008

nice nice...
super :)

Rudy powinien dostać nominację na dobroczyńcę roku! Seriously!

michool_vt - Wto 01 Kwi, 2008

mistrz :jupi:
Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008

wypas i wyczes!!!