hehe miałem kumpla który miał taką ksywę tyle że w pl wersji BESTIA
Michał - Pon 25 Maj, 2009
przedstawiciel pruszkowa i okolic
Oskar , zwany Pan Klamka . Zawsze z sobą nosi smith & wessonPiTT - Pon 25 Maj, 2009 hehehe, mistrz, faktycznie jak bandyta tu wygląda
dobrze że ja takich zdjęć nie mam
chociaż na tym zdjęciu z przed miliona lat, ktoś powiedział że wyglądam jak ukraiński handlarz żywym towarem
nox - Pon 25 Maj, 2009 Qruca zaaaaajebiste są te foty !!!
Kto je robił ?? Michał - Pon 25 Maj, 2009 moj kolega, kiedys go zjebaliscie że h,u,jowe foty mi saxo zrobił
jedziemy dalej
Pruszków się bawi
Michał - Pon 25 Maj, 2009 Pojednanioe rodziny, złożenie broni
Przedstawiciel greckiej rodziny- dos dupos
Warszawski Harlem - Mikey "big Gun" Platowski
Pruszków - Pan klamka
k-mart - Pon 25 Maj, 2009 hehehehheeh michool_vt - Pon 25 Maj, 2009 mocno!! każdy zamiast piwa w reku , ma flaszkę wódki Jakarti - Pon 25 Maj, 2009 dobra biba wtedy byla Michał - Pon 25 Maj, 2009 Moja ochrona
Black Ass Dick
w skrócie Badi. Stalowa pięść, stalowe jaja, wali litra na raz, bardzo niebezpieczny człek
Dobrze mieć go przy swojej prawicy. Idzie za szefem w ogień. Nie uzywa broni. Mówi że to dla frajerów, dlatego rozbija czaszki jednym ciosem. Były kick-boxer, mistrz polski w szachach i pływaniu synchronicznym.
to fakt, impreza była przednia Michał - Pon 25 Maj, 2009 O !! niemczycki !! Ty wariacie !! nie zapomne jak temu policjantowi złamałeś ręke !!
Mam też twoje zdjęcie !! chwiluniaMichał - Pon 25 Maj, 2009 ten człowiek jest niebezpieczny
Niemy , czemu ? nic nie mówi, poprostu działa.
Michał - Pon 25 Maj, 2009 Jakarti- cichy killer. Dobry chłopak. Można powierzyć mu trudną robote. Jest cichy , bez szelestny niczym kwiat bujający sie na zielonym pastwisku obsranym przez kozy. Dzięki jego obydwóm radarom zamontowanym po bokach czaszki , sam słyszy z 2 km "bezszelestny"szelest