strick - Wto 13 Cze, 2006 Większośc wygląda jak po sterydach! :563:PiTT - Śro 14 Cze, 2006 na koniec dnia ten opis mnie rozjebał
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1273456
"szczal z NOS"
ale kto ma szczać? M - Śro 14 Cze, 2006
Ale odpustowy opis auta Grzesiek VTS - Śro 14 Cze, 2006
M - Śro 14 Cze, 2006 Rice Rice Baby http://de.fishki.net/pics9/antikrylo.wmvlenny - Śro 14 Cze, 2006 hehe, ktoś tutaj miał chyba podobną akcję jeśli dobrze pamiętam...! nie Borro??:]Dariano - Śro 14 Cze, 2006 hahahah dobre mi sie podobaloGrzesiek VTS - Śro 14 Cze, 2006 na tym polega TUNING Vlodarsky - Śro 14 Cze, 2006 wy się nie śmiejcie bo wam stożki wydechem wyjdą strick - Śro 14 Cze, 2006 Spoiler dopasowywujący swą wysokośc do prędkości auta! lenny - Śro 14 Cze, 2006 Mecz Polska-Niemcy. Komentuje Darek Szpakowski: "Polacy już na
boisku.
Pierwsza akcja, Szymkowiak do Rasiaka i gol! I znowu nasi przy piłce -
Krzynówek do Żurawskiego - gol!!! gooool!!! Jakże wspaniale gra w
Dortmundzie nasza reprezentacja!!!
Ale oto wzmaga się wrzawa na stadionie... W tunelu prowadzącym na stadion
pojawia się reprezentacja Niemiec.."Michał - Śro 14 Cze, 2006
lenny napisał/a:
hehe, ktoś tutaj miał chyba podobną akcję jeśli dobrze pamiętam...! nie Borro??:]
lenny, jarasz sie tym jak małe dziecko :570:
albo przestań sie juz podniecać albo powiedz wszystkim jak jestes taki kozak [/b]Jakarti - Czw 15 Cze, 2006 ciekawe czy przejechal po tym spojelrku ten z kamerka czesc niemala wiec moglo narobic szkod
a teraz hardcorowy zart:
bardzo hardcorowy wiec jak ktos nie lubi to nie czytac:
oto on:
co jest smieszniejsze od martwego noworodka??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
martwy noworodek w przebrananiu klauna..Michał - Pią 16 Cze, 2006 nie wiedziałem gdzie to wstawić zabardzo
kocham SR.PL
czytajta "... Kolega Maiusz podczas zdjęć praktycznie w pył zdarł nowe 18-calowe opony.... MAm nadzieję że Wam się spodoba.. tym bardziej że jest to dynamiczna produkcja w której piękne BMW pali gumę (co wszyscy użytkownicy tego forum uwielbiają ) ..."
noo ,maniek musi być z siebie dumny, PALI LACZA NA OSTRYM RANCIE.... kurwa, żenua....Niemy - Pią 16 Cze, 2006 Temat postu: ostrzez brata :)