NBL - Wto 30 Paź, 2012 no name, no nie mów że ci się podoba?
tak samo kupowaty jest nowy medal i jeszcze bardziej kupowato zapowiada się COD nowy,
czekam na hitmana i metro last night
niestety nowy NFS opuszcza dysk w trybie natychmiastowym ! PiTT - Wto 30 Paź, 2012 jaram się
NBL - Wto 30 Paź, 2012 "dużo waży miejsca"
"nie grałem , ale se zobaczyłem"
"ale yy widziałem , gra się takim Max Pejnem yy takim już starym"
"tu mam takie cuś i to fajna muzyczka leci"
"on se tu pije jakieś pićko - lubie takie"
"aleee lubie to fajneee"
" ale mi się podoba grafika i akrobację spacjooom"
"ale to fajne jee"
kilka cytatów z owej recenzji którą prowadził jakiś młody imbecyl który powinien mieć bana na YT.
Na dodatek PiTT, jesteś mi winny 2 min życia - które poświęciłem oglądając początek...
żenada... Rodzice gdzie jesteście... - lepiej by się chłopak za język Polski zabrał..was79 - Wto 30 Paź, 2012 max payne jest mistrz skończyłem dawno temu
Kurde jestem jednak fanatyk, zjeździłem pół Katowic żeby kupić asasyna III dzień przed premierą. Kupiłem i się jaram jak dziecko NBL - Wto 30 Paź, 2012
was79 napisał/a:
asasyna III
jeśli byś Mógł to napisz tylko czy warto się w to pchać bo po raz kolejny tego samego nie przełknę
Chyba wyrosłem już z gierek... w planach jest kupienie X- a i forzy 4 i to by było na tyle pewniewas79 - Wto 30 Paź, 2012 Z tego się nie wyrasta, a zaczynałem grać, jak na chleb mówiłeś pypNBL - Wto 30 Paź, 2012 was79, wiesz - też kiedyś sporo pogrywałem , teraz wszystko mi się dość szybko nudzi lub wydaje się być tandetne. Nie lubię odgrzewanych kotletów itp.. Sleeping Dogs to gra którą ostatnio przeszedłem ale wcale dobra nie była..
Swego czasu spędziłem 2k godzin w Splinter cell chaos theory Multiplayer. ale to było w 2006-7 roku.
Z biegiem lat gry coraz mniej mnie wciągają. No ewentualnie jeszcze fenomenalny single player BF3
multi zadowoliło mnie na sto godzin tylko
was79, Jeśli mógłbym Cie prosić To tylko napisz jak wrażenia. ok? bo revelations pograłem tylko 2 godzinki..zefir - Wto 30 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Kurde jestem jednak fanatyk, zjeździłem pół Katowic żeby kupić asasyna III dzień przed premierą. Kupiłem i się jaram jak dziecko
moj czlowiek! PieQt - Wto 30 Paź, 2012 i jak assassin
ja dopiero ze 3 lata temu zacząłem grać, wcześniej nie byłem fanem gierwas79 - Wto 30 Paź, 2012 trudno uwierzyc ale jest lepsza grafika niz w poprzednich czesciach. Na razie fabula sie rozkreca i jest o.k, juz na poczatku jest troche strzelania. Miasto fajne, choc narazie wydaje sie ze budynki stoja zbyt rzadko
Zmienili lekko sterowanie i zakladanie kontr w walce, trza sie przyzwyczaic.
Podoba sie, ale jestem nieobiektywny, bo to moja ulubiona seria was79 - Śro 31 Paź, 2012 Niestety mamy zgoła odmienne gusty bo:
NBL napisał/a:
No ewentualnie jeszcze fenomenalny single player BF3
Ta gra była dla mnie największym rozczarowaniem na tej generacji konsol, a o singlu z litości nie wspomnę, bo to jakaś luźna historyjka doczepiona do płyty na zasadzie: o kórwens chłopaki zapomnieliśmy o singlu
NBL napisał/a:
. Sleeping Dogs to gra którą ostatnio przeszedłem ale wcale dobra nie była..
Tu wręcz odwrotnie, niczego się nie spodziewałem, a mega pozytywne zaskoczenie. Jak dla mnie gra fenomenalna i w tej chwili mocny kandydat do GOTYanjas - Śro 31 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Tu wręcz odwrotnie, niczego się nie spodziewałem, a mega pozytywne zaskoczenie. Jak dla mnie gra fenomenalna i w tej chwili mocny kandydat do GOTY
+1NBL - Śro 31 Paź, 2012 Jak kto co Lubi dla mnie jeszcze PAYNE 3 był na prawdę dobry.
FIFA 13 VS PES 13 hm.. 1:0 dla fify według mnie.
No a co do Assassina to jak będę miał to się wypowiem ale ja nie lubię tasiemców
bez nowości no chyba że mnie miło zaskoczy.
Dla mnie BF3 był na prawdę dobry pod każdym względem
Czego nie można powiedzieć o CODzie. Bo ostatni sobie odpuściłem
Najbardziej ciekawie zapowiada się Hitman.
Czekam Też na GTA V ale hm... z tego co słyszałem to będzie na obecną generację konsol a szkoda bo rewolucji nie ma co się spodziewać ale pewnie będzie i tak dobre.
Panowie w pojedynku FORZA 4 a GTA 5 co byście wybrali?
co do Sleeping Dogs - przebajerowana gra dla 13 nasto latków tak trochę odniosłem wrażenie faldzip - Śro 31 Paź, 2012 Ja gralem tylko w Assassin's Creed 1 i bardzo mi sie podobal - czymoglibyscie mi powiedziec jak ma sie do tego cz 2 i 3? bo bym sobie wlasnie w cos takiego pogral bo dawno w nic nie gralem.NBL - Śro 31 Paź, 2012 faldzip, według 2 oprócz 3 bo to nowość ( dziś premiera ) to to samo..