Misiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 to ja już nie wiem co
coś ok 2000 rok i osiągi ok 9 sek chce za kasę do 17 tysi... czy to naprawde nierealne FreeMan - Śro 09 Maj, 2007
Jaco707 napisał/a:
Co myślicie o tym clio? Warto się nim zainteresować?
po drugie bylismy z lennym u tych gosci z Legionowa. Starszne cwaniaki i malo sie znaja na samochodach,. Jak ogladalismy Clio ktore mialo byc tylko ruszone przodem, ktoym jezdzila kobieta, okazalo sie ze i bok byl robiony , tak ze nie czujnik lakieru nie mogl dojsc do blachy przezszpachle, mial z tylu sportowe sprezyny i zdjete wszystkie oznaczenia SPORT, a przypomne jeszcze raz ze wedlug tych Panow KOBIETA JEZDZILA.
Lenny pamietasz ich miny ??KonradMK - Śro 09 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
to ja już nie wiem co
coś ok 2000 rok i osiągi ok 9 sek chce za kasę do 17 tysi... czy to naprawde nierealne
już to przerabiałem. w tej cenie to rocznik ok 96-97 dostaniesz - mówię o autach w jako tako dobrym stanieMisiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 niestety... ale punto hgt potaniały baaardzo...
oj nie będę dupy narazie wam zawracał swoimi wywodami Gotti - Śro 09 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
muszę kupić coś tańszego stąd te moje uporczywe szukanie
jak bym miał fundusze to bym został przy Corsie
Nie bardzo rozumiem podejścia do tematu... 17 chcesz wydać na auto. Do tego dojdzie jakiś pożądny serwis żeby wiedzieć czym się jeździ i mieć spokój na jakiś czas. Nie wykluczone też są nietanie rozrządy. Które tak na prawdę trzeba wymienić nawet jak sprzedający zrobił to 1000km temu, no chyba że ma faktury itp. Rejestracja, ubezpieczenie........ zaraz zrobi się 20. I co? Masz auto którego nie znasz. Za podobne pieniądze co corsa...Misiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 narazie zajmę się sprzedażą Corsy, a później będę myślał na poważnie POWAŻNIE...
ale dzięki za podpowiedź Jaco707 - Śro 09 Maj, 2007
FreeMan napisał/a:
Jak ogladalismy Clio ktore mialo byc tylko ruszone przodem, ktoym jezdzila kobieta, okazalo sie ze i bok byl robiony , tak ze nie czujnik lakieru nie mogl dojsc do blachy przezszpachle, mial z tylu sportowe sprezyny i zdjete wszystkie oznaczenia SPORT, a przypomne jeszcze raz ze wedlug tych Panow KOBIETA JEZDZILA.
Lenny pamietasz ich miny ??
Jak to, clio miał z tyłu sportowe sprężyny? Loko - Śro 09 Maj, 2007 Jak to jak?
W bagażniku saxorulez - Śro 09 Maj, 2007 no tam są sprężyny z tyłu
pomimo belki takiej jak w Renault MeganeFreeMan - Śro 09 Maj, 2007
Jaco707 napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Jak ogladalismy Clio ktore mialo byc tylko ruszone przodem, ktoym jezdzila kobieta, okazalo sie ze i bok byl robiony , tak ze nie czujnik lakieru nie mogl dojsc do blachy przezszpachle, mial z tylu sportowe sprezyny i zdjete wszystkie oznaczenia SPORT, a przypomne jeszcze raz ze wedlug tych Panow KOBIETA JEZDZILA.
no tam są sprężyny z tyłu
pomimo belki takiej jak w Renault Megane
A ja zawsze myślałem, że tam są skretne patyki, a tu zaskoczenieJakarti - Śro 09 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
niestety... ale punto hgt potaniały baaardzo...
napewno nie moje glownie, ze zajelo 4 miejsce na torze wiec raczej wartosc rosnie i przeciez nie smigane w ogole w rajdach i wyscigach.. i nic w ogole nie smigane lenny - Śro 09 Maj, 2007
FreeMan napisał/a:
Lenny pamietasz ich miny ??
heheh.... takich min sie nie zapomina Morgan:] heh!DeeS - Śro 09 Maj, 2007 Faje ogloszenie.