pum - Śro 25 Lip, 2012 ja to gram bardzo nieregularnie, wiec prościej mi się na farme 60 level ustawiać niż z wami levelować.
przy takim dps to nawet 3 akt moge tankować
150k na czysto czy z SS?Ryba - Śro 25 Lip, 2012 Dobra, to najwyżej potem pogramy. Zrobie Wam inferno, albo podexpimy te 20 lvlowe chary jeszcze.
Trza tylko ts, bo bez tego zwała =)
150k z załadowanym na 100% ss.
Ale ogólnie syf, bo sprzedałem amulet za 89 milionów który mi dawał dodatkowe 21k (6 asi, 59 crit dmg 7% crit chance 43 dex, free socket), miałem kupca na allegro na złoto, więc człowiek zawsze wybierze nowy komplet opon nad wirtualną pierdołą w grze.bizon - Śro 25 Lip, 2012 jestescie psychopatami.
nie gram z wami Ryba - Śro 25 Lip, 2012 Właśnie spoko, bo patrz Biz - mamy po 2x lvl.
Pum ma monka na 3x lvl na koszmarze, to najwyżej dobijemy gdzies lvl i polecimy z nim koszmar.
Hajsu na godne graty do monka nie chce wydawać, więc pogramy z tym co się znajdzie (ew. jakieś "okazje" na ah)
pum - Śro 25 Lip, 2012 to z pełnym ss miałem 110k czy coś, ale nędznie mi się grało (ile można ginąć? )Ryba - Śro 25 Lip, 2012 Ja na pure glasscannon do tego max disc + tyle szybszego biegania i chodzenia praktycznie nie gine.
Z zestawem natali mogę spamować smoke screena przez 2-3 minuty jak dobrze siądzie backup plan, więc przez 2 minuty jestem nieśmiertelny.
Wystarcza to żeby ubić diablo na inferno przy 150k dmg.
mnie troche tez, dlatego tluke na hardkorze. jest adrenalina was79 - Czw 09 Sie, 2012 Wszystko dupa 17.08 wchodzi do sprzedaży sleeping dogs!zefir - Czw 09 Sie, 2012 dokladnie!