strick - Wto 08 Maj, 2007 Chodzi Ci o tego z katowic, na wrocławskich rejestracjach?
Nox napisze kolosa i dzwonie do Ciebie Myśle ze ok 15-15.15 Grzesiek VTS - Wto 08 Maj, 2007 gdzies juz tego vts widzialem
1,6 8v a mial tam byc silnik od Xsary vts 2,0 16v
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2694211KonradMK - Wto 08 Maj, 2007 saxo bardzo ładne, szkoda że nie 16vnox - Wto 08 Maj, 2007 tia nawet ładne ale on był bity chyba z 2 razy przez aktualnego właściciela pamiętam jak śmigał nieco kolorowy zawsze gościa widze na pełnej bombie wiem wiem takie auto tak się uzytkuje ale ja wole takich zeczy nie wiedzieć KonradMK - Wto 08 Maj, 2007 fakt, niech je rozbije to co poniektórzy kupią sobie te fotele i boczki Loko - Wto 08 Maj, 2007 To saxo smierdzi, gladka klapa, i ten wlot na masce :563:
Wnetrze tez chujowe bo ze skóry
Jedynie patent na boczki jest ok, sam bym cos takiego zrobil tyle ze z materialu z mila checia, no ale nie w skórze.CHRZANEK - Wto 08 Maj, 2007 Środek ladny, w saxo wręcz unikatowy, ale to chyba nie jest z fabryki.nox - Wto 08 Maj, 2007 no niezabardzo ... niestety Jaco707 - Wto 08 Maj, 2007 Co myślicie o tym clio? Warto się nim zainteresować?
Kurcze lewy błotnik sie zagiął, ale według mojego zioma. blacharza - kosmetyka. A naprawde robi zajeb... stara sie wymieniać elemement, nie klepać. Jedynie cena za wysoka, bo ja obstawiam ze tam 5000 PLN minimum naprawa - jeśli ma być zrobione idealnie.
Ja bym wziął.Grzesiek VTS - Śro 09 Maj, 2007 kolejny vts 16v z silnikiem 1,4 16v :564: siakias limitowana edycja chyba
No to i ja o coś zapytam, czy coś wiecie o tym egzemplarzu...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2693668
i pewnie tutaj pytaniem nie będzie "czy był bity", ale "jak bardzo był bity"...
Sharx... wiesz jakie mam podejście do tematu... Masz Łopla.... nie kombinuj... do tego ta S16 ma ten cudowny szyberdach, który zajeb..... trzeszczy, nie ma znaczka z przodu (jakis tuning)....Misiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 muszę kupić coś tańszego stąd te moje uporczywe szukanie
jak bym miał fundusze to bym został przy Corsie Anonymous - Śro 09 Maj, 2007 206 nie jest "tańszym" rozwiazaniem.....