Pogięty dach.. Paweł moim zdaniem to nie wróży dobrze... do tego mogą być zgięte słupki.
Już słyszę ten szum przy zamknieych drzwiach... bo profile nie pasują do sibeie
jak sie kiedys zderzylem skoda f. z latarnia (znaczy latarnia jechala na ciezarowce i lezala poziomo) to mi wymienili dach na nowy i nigdy nie mialem z tym zadnego problemu (a auto mialem z 6 lat po wypadku). Fakty ze tanie to nei jest bo w skodzie kosztowalo 13tys w ASO. Wole miec nowy dach niz pogiety zawias.saxorulez - Pon 07 Maj, 2007 ja wolę nie mieć pogietego dachu ani zawieszenia..
wolałbym wgniecione drzwi...
porysowany.. przytarty cały bokM - Pon 07 Maj, 2007 Albo zalozony magnetyzer Misiek_lbn - Pon 07 Maj, 2007 mając calibrę, masz wszystko w jednym, pogięty dach, krzywą zawiechę, magnetyzery, szpachlę nawet, i oczywiście szacunek nastoletnich dziewczynek z pobliskiej wsi Dariano - Pon 07 Maj, 2007 Ten pierwszy vts wyglada na ciekawa propozycje tylko z ta kontrola trakcji to lekko przesadzil ale za to nen drugi to juz z 1.5roku go sprzedajeAnonymous - Pon 07 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
... i oczywiście szacunek nastoletnich dziewczynek z pobliskiej wsi
ziooom widze ze sie rozkrecasz na forum Misiek_lbn - Pon 07 Maj, 2007 czyżby pierwszy pozytyw :564:Niemy - Pon 07 Maj, 2007 jakby mnie bylo stac to tego czarnego sporta biore
takie uszkodzenia to lajcik,tak jak napisal pcs lepiej tak niz zawias, geometria itd, a jesli chodzi o nie uszkodzone to oczywiscie ze tak, jak kogos stacGotti - Pon 07 Maj, 2007
shorti napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
... i oczywiście szacunek nastoletnich dziewczynek z pobliskiej wsi
Grzech, rozglądałeś się za podobnymi fotelami, wizualnie wyglądają na dość spore i fajne fotele, no i do tego cena jest też bardzo zachęcająca.grzech - Wto 08 Maj, 2007
Grzech, rozglądałeś się za podobnymi fotelami, wizualnie wyglądają na dość spore i fajne fotele, no i do tego cena jest też bardzo zachęcająca.
przymierzalem juz takie, stary model pista,
+ rzeczywscie na wysokosc sa zaskakujaco dobre (przeplotki na odpowiednim poziomie)
+ bardzo wygodne
+ dolne mocowania
- rurki
- przeplotki maja max7,5cm raczej na 2'', 3'' juz sie moga zawijac
- brak homo
- brak dziury na dolne pasyAnonymous - Wto 08 Maj, 2007 Chialem nawiazac to tego srebengo sporta.Bylem nim tez zainteresowany.Auto stalo we Wroclawiu.
Poprzedni wlasciciel powiedzial ze sprzedal go za 11tys.Ile w tym prawdy nie wiem.
Poprosilem o pomoc Freeman'a, sprawdzil VIN i jego wypowiedz cytuje
"srebrnego bym nie ruszal, bo smierdzi. Dla mnie to cos dziwnego z tym samochodem na 100% bylo nie tak. Mial zmieniana uszczelka pod glowiaca.... wiesz tego nie robi sie dla zabawy, anie dla polepszenia osiagow."
Ale moze go ktos ogladnie i da znac co i jak.
Pozdrawiam