To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Spaczony Rybny świat

MArcin91 - Śro 19 Gru, 2012

Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze ciągle jestem wku*wiona, wszyscy mnie wku*wiają, a najbardziej wku*wia mnie to, że wszystko mnie wku*wia, proszę mi pomóc!
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, panie doktorze - ptaki mnie wku*wiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie... Nie, nie, przyroda mnie wku*wia!
- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?
- E tam, panie doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wku*wia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wku*wia, ta nastrojowa najbardziej mnie wku*wia, a te olejki zapachowe, to dopiero wku*wiające, kleją się, lepią, plamią... Nie, nie olejki najbardziej mnie wku*wiają!
- No dobrze, to może seks. Jak wygląda pani życie seksualne?
- Seks?! A co to takiego?
- Nie wie pani co to seks?! No dobrze, zaraz pani pokażę, proszę za parawan.
Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:
- Panie doktorze, proszę się zdecydować! Wkłada pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wku*wiać!

:]

Barejka - Śro 19 Gru, 2012

MArcin91, :rotfl: :rotfl: :rotfl:
karoluPL - Czw 20 Gru, 2012

no ten obrazek przegina wszystkie możliwe normy, ktoś na prawdę bardzo zły go stworzył o_O

a do innego tematu najzwyczajniej nie pasuje, bo nawet nie wiem czy to jeszcze śmieszne, czy przykre :]

Mucha - Czw 20 Gru, 2012

https://www.facebook.com/STOPradom

;D ;D

KarQ - Pon 24 Gru, 2012

anjas - Pon 24 Gru, 2012

Ryba - Pon 07 Sty, 2013

http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/64785/:p.html
karoluPL - Pon 07 Sty, 2013

miałem wrzucic do tematu z dupeczkami, ale w końcu wrzucę tutaj :]

GeKo - Pon 07 Sty, 2013

Cholera, ma tylko jedną brew :D
Mucha - Wto 08 Sty, 2013