anjas - Nie 10 Cze, 2012 ja se wczoraj kupiłem Sacred2 na PS3.
Za 4 dychy, w oczekiwaniu na Diablo PiTT - Nie 10 Cze, 2012 cholera, ten rfactor mnie cały czas zastanawia
nie grałem bo wiem że konieczna jest kiera
muszę do kogoś wbić na testowanko rfactora to może też się wkręcę w temat
rozumiem że to jest powiązane z simracing?B-Rey - Nie 10 Cze, 2012 PiTT, ja mam kierownicę pod biurkiem i czasami nie chce mi się jej wyciągać to jeżdżę na klawiaturze. Rfactor to symulator. Dawnej długo jeździłem w LFS gdzie sam model jazdy jest lepszy ale dźwięki i auta do bani a w Rf jak mi się dźwięk nie podoba lub VTEC za wysoko to kopię w plikach i zmieniam was79 - Pon 11 Cze, 2012 Skończyłem max payna 3, jak dla mnie najtrudniejsza gra jaką "przeszłem" na tej generacji konsoli.anjas - Wto 12 Cze, 2012
was79 napisał/a:
Skończyłem max payna 3, jak dla mnie najtrudniejsza gra jaką "przeszłem" na tej generacji konsoli.
kapitanie, proszę nie zaniedbywać MW3! Trzeba lać leszczy!
(doszedłem do perfekcji w campieniu. Fajnie się wszyscy na mnie wkoorviają) was79 - Wto 12 Cze, 2012 Hie hie racja, trzaby odświeżyć multi, bo już nawet zapomniałem klawiszologii Ryba - Śro 13 Cze, 2012 Polecam diablo 3 jako formę zarabiania dodatkowo.
Sprzedaje po około 10 milionów golda dziennie za 28-35 pln każdy milion co daje mi dodatkowe 250-400pln dziennie.
Zdobycie 10 milionów zajmuje mi około 4-5 godzin, więc jest to ciągle dodatkowa, dobra dniówka którą mogę pogodzić z regularną pracą.
ty nołlajfie zasrany Ryba - Śro 13 Cze, 2012 hehe, nie no troche ładniejszy jestem.
A tak btw, kolejny tysiac który zarobie na diablo wydam na fajny zestaw do paintballa (speedballa dokładniej mówiąc).M - Śro 13 Cze, 2012 To po co jeszcze pracujesz
Przecież to kupa forsy wychodzi miesięcznie Ryba - Śro 13 Cze, 2012 Szał na d3 się skończy za kilka tygodni, ludzie poznają prawdziwe wartości przedmiotów, więc nie będzie już takich dobrych cen, i będzie znaczniej trudniej zdobyć hajsy.
No i nie mógłbym tak zarabiać, bo wypadłbym źle w oczach mojej lejd was79 - Czw 21 Cze, 2012 Wczoraj zrobiłem po raz drugi mistrza UFC w UFC undisputed 3, kurde trudno było, zwłaszcza że dotychczasowy majster był specjalistą w submission
Gierka mistrz, zwłaszcza, ze kończyłem walkę w podwójnym przecięciem nad i pod okiem wiec krew lała się gęsto
Mam już zatem WFA, UFC i teraz jeszcze PRIDE chcę wbić zefir - Czw 21 Cze, 2012 UFC wogole mi nie podchodzi.
ale Max Payne jest przemistrzem nad mistrze, gra jak film fabularny, genialna oprawa, voice acting i miodna grywalność!qbus - Wto 26 Cze, 2012 http://wyscigi.autoklub.p...w-silesii,43439
Było gdzieś??
Dobre widzę że jest, no nic to... gratki Anonymous - Pią 29 Cze, 2012
zefir napisał/a:
ale Max Payne jest przemistrzem nad mistrze, gra jak film fabularny, genialna oprawa, voice acting i miodna grywalność!