To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Michał - Czw 13 Wrz, 2012

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://www.youtube.com/wa...4&feature=share
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

michool_vt - Czw 13 Wrz, 2012

:jupi:
PiTT - Czw 13 Wrz, 2012

0:55 Hulk Hogan detected

:lol2:

leon - Czw 13 Wrz, 2012

wiedziałem że hamerykanie to tępaki ale żeby aż tak :wall: :wall: :wall: :wall:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bonczek - Czw 13 Wrz, 2012

PiTT napisał/a:
czy istotny dla Ciebie jest argument w postaci absolutnej stabilności telefonu?
ani razu mi się nie zawiesił, zresetował itd.
gaśnie tylko wtedy kiedy ja tego chcę albo bateria pada :)
z androidem bywało różnie, czasami się zawieszał, czasami potrafił wyłączyć w nocy i budzik nie zagrał...
jak będzie inny tak stabilny system + dizajn który w 100% mi odpowiada to chętnie zamienię ajfona na coś innego, ja póki co nic innego nie znalazłem ;)

+1

Vlodarsky napisał/a:
To czemu co najmniej raz w tygodniu na facebooku ktoś pisze coś w stylu "je.b.any ajfon - piszcie do mnie bo straciłem/am wszystkie kontakty"

Patrząc na częstotliwość utraty danych to jakiś niezły szit jest. Kupie a później będę musiał z dużym notesem w plecaku chodzić.

Nie znam osobiście nikogo komu przy oryginalnym sofcie coś się wysypało. Poza tym jest coś takiego jak backup, który trwa może minutę od momentu wyjęcia telefonu z kieszeni do momentu jak z powrotem tam trafi.

Ale u Ciebie Marek niestety iPhone może nie zdać roli, ponieważ po upadku masz na 99,9% potłuczony wyświetlacz - oczywiście telefon dalej działa i wszystko jest z nim ok, ale wyświetlacz jest potłuczony ;)

Vlodarsky - Czw 13 Wrz, 2012

Bonczek napisał/a:
Ale u Ciebie Marek niestety iPhone może nie zdać roli, ponieważ po upadku masz na 99,9% potłuczony wyświetlacz - oczywiście telefon dalej działa i wszystko jest z nim ok, ale wyświetlacz jest potłuczony ;)

To będę go nosił tylko na specjalne okazje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

leon - Czw 13 Wrz, 2012

Vlodarsky napisał/a:

To będę go nosił tylko na specjalne okazje :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

jak na posiadacza I'Srołna przystało :>

Kenet - Czw 13 Wrz, 2012

Bonczek napisał/a:
ponieważ po upadku masz na 99,9% potłuczony wyświetlacz - oczywiście telefon dalej działa i wszystko jest z nim ok, ale wyświetlacz jest potłuczony

Nie ma reguły, raz dotyk działa, a raz przestaje. Co nie zmienia faktu, że tłuką się ajfony na potęgę :jupi:

Ale można powiedzieć, że nie jest to drogie, bo u mnie 400 za przód. Galaxy S - 500, S2 - 750, S3 - 1000 :]

dzik - Czw 13 Wrz, 2012

Znam kilka przypadków utraty kontaktów w ip. Dzisiaj kupiłem sgIII, po wczorajszej premierze apple schodzą jeszcze lepiej.
Bonczek - Czw 13 Wrz, 2012

Kur*a jakby się na androidzie nic nie gubilo i nie znikalo i jeszcze do tego sie muli :rotfl:
Ja miałem dwa stłuczone ip i oba działały. Mój ziom ma stłuczone, jeszcze 3gsa (biedak) i też działa :)

dzik - Czw 13 Wrz, 2012

Lol, jakby ajfon sie nie mulil, pamietam jak wygladalo dzialanie 3g po wrzuceniu ios 4 czy 5, wybranie numeru wymagalo cierpliwosci.

Zadziwiajace ze znasz tyle przypadkow dzialania ip po stluczeniu :rotfl:

Wrzuce jutro fotke mojego starego gI. Obudowawa wyglada jak poniemiecki bunkier a szklo cale....

Mnie bawi apple i ich produkty, a szczegolnie ich hipokryzja. Ostatnio 3.5" bylo jedyne sluszne, ale juz im przeszlo.

Sprawdzilem, szyba z amoledem do s3 to 600 pln anie tysiak.

Kenet - Pią 14 Wrz, 2012

dzik napisał/a:
Sprawdzilem, szyba z amoledem do s3 to 600 pln anie tysiak.

Aha :]

Autoholiczka - Pią 14 Wrz, 2012

Mam IPhona od 3 lat, nic mu się jeszcze nie przydarzyło- działa bez zastrzeżeń, upadł kilkakrotnie, ale w pokrowcu nic mu się nie stało :) Zawiesił się może z x2.
Osobiście polecam ;)

Bonczek - Pią 14 Wrz, 2012

Wygrana w internecie jest jak wygrana w wyścigu down`ów. Co z tego, że wygrasz skoro i tak jest upośledzony ;)

Skąd w ludziach tyle chęci na pier*olenie jaki to iPhone nie jest zły, skoro większość zatrzymała się na 3`ce po jailbreaku :)

Dobranoc :]

anjas - Pią 14 Wrz, 2012