faldzip - Sob 24 Gru, 2011 Jacys jesteście przeczuleni nie raz nakur.wialem w NMnP i nic sie nie urwalo (a zdarzyło mi przejechac tam przez jeden weekend jakies 300 kur.wokilometrow). Chyba wyrypu nie widzielisie prawdziwego nawet nie przypominam sobie żeby tam jakos telepalo, ale jak tam se chcecieJanusz - Sob 24 Gru, 2011 jak patrze na Twój avatar na którym lecisz pełna kotka po jakimś polu to myślę ze masz dość specyficznie pojecie słowa "wyryp" faldzip - Sob 24 Gru, 2011 Tam była droga szutrowa ale troche mnie wynioslo jakies 2m od niej . W podpisie jest zdjecie z NMnP no name - Nie 25 Gru, 2011
Mick napisał/a:
A co do kiery to musimy się zgadać z GREGiem pomacasz i zadecydujesz
Znajdę gdzieś foty tej kiery ?
edit
oki, już znalazłem w gregowym temacierasta - Nie 25 Gru, 2011 Ciach ma kierę RRS zamszową, miałem ręku, dupy nie urywa - ale to moje zdanie.koma600 - Pon 26 Gru, 2011 cena robi swojeMick - Pon 26 Gru, 2011
koma600 napisał/a:
cena robi swoje
dokładnie, lepsze od chinola za mega rozsądną cenę.
Ale cena za momo jaką Ci podałem też chyba nie jest zła M - Pon 26 Gru, 2011 Micku czy przewody w oplocie nadal akutalne? no name - Pon 26 Gru, 2011
Mick napisał/a:
za mega rozsądną cenę.
Tak przy okazji to jaka to cena,
może być pw koma600 - Pon 26 Gru, 2011 Mick, cena jest okej jaką podałeś opłaca się ,Mick - Pon 26 Gru, 2011
M napisał/a:
Micku czy przewody w oplocie nadal akutalne?
przykro mi, tamtych już nie ma...
teraz coś takiego mógłbym Ci zaoferować
http://www.inter-rally.pl...-hamulcowy.htmlRasputin - Wto 27 Gru, 2011 Mick weź ogarnij stronę www bo to podstawa!! W szczególności w takiej działalności.
Ułatwiło by to Tobie robotę i zapewne podniosło sprzedaż(więcej osób by do Ciebie trafiło).Gaydek - Wto 27 Gru, 2011 +1siema - Wto 27 Gru, 2011 +2M - Wto 27 Gru, 2011 Mick możemy Ci jakoś pomóc w tym
Jest tu sporo informatyków/programistów