mam nadzieje ze bedzie cos ciekawszego, bo inaczej po pierwszej prostej juz nie bede mial lusterek Rasputin - Wto 03 Maj, 2011 Mam nadzieje,że próba będzie ustawiona nie tylko pod mocne fury czyli prosta zakręt prosta itd. ale i te słabsze(czyt. bardziej techniczna) Yarko - Wto 03 Maj, 2011 jak byłem w sobotę to próba była bardzo techniczna, a nie można też przesadzać i robić KJS'u, bo to nie ma sensu imhopum - Wto 03 Maj, 2011 Yarko a nie było coś podobnego do tego co wrzuciłem tylko w drugą stronę?Yarko - Wto 03 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
Yarko a nie było coś podobnego do tego co wrzuciłem tylko w drugą stronę?
to jest mapka z sobotyYarko - Wto 03 Maj, 2011 nie wiem jaka będzie teraz, ale z tego przewężenia na dole można zrezygnować, bo raz spotkałem się z legacy lecącym tam bokiem, a oddzielały nas tylko opony...Kuner - Wto 03 Maj, 2011 A ja dostałem propozycje na trening przed Mazowieckim na Ułężu, wchodze i Wy też tam bedziecie Rasputin - Wto 03 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
nie można też przesadzać i robić KJS'u
Nie no wiadomo,nie po to jedę na tor by się kręcić wokół pachołków. Ale fajnie jakby nie dyskwalifikowała wolniejszych samochodów. Ta co wrzuciłeś jest okej.
Czy trasa będzie znana przed niedziela?Anonymous - Wto 03 Maj, 2011 zapewne trasa bedzie taka jak wkleił Yarko, bo jak w zeszłym roku był HH trackday z wroblem a tydzien pozniej Wrobel sam robil szkolenie to trasy nie zmienil (zapewne male lenistwo ) wiec w tym przypadku moze stac sie podobnie ...pum - Wto 03 Maj, 2011
Rasputin napisał/a:
Ale fajnie jakby nie dyskwalifikowała wolniejszych samochodów.
patrząc po tym jaki czas wykręcił jakiś kolega z forum subaru jadąc civiciem d-serią (125 KM) na drogowej gumie to wszystko jest kwestią kierowcy.Drone - Wto 03 Maj, 2011 Może jakiś dobry człowiek zaznaczyć ten tor na google maps?
Nie wiem jak tam dojechać
Jakaś grupa z Warszawy wyjeżdża może?Bad-i - Wto 03 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Ale fajnie jakby nie dyskwalifikowała wolniejszych samochodów.
patrząc po tym jaki czas wykręcił jakiś kolega z forum subaru jadąc civiciem d-serią (125 KM) na drogowej gumie to wszystko jest kwestią kierowcy.
hmm bylem tam kilka razy - i co jak co ale te dwie proste nie maja nic wspolnego z technika
Ale na rozgrzewke przed rajdem to pierwsza czesc proby jest OK Bad-i - Śro 04 Maj, 2011
Kuner napisał/a:
A ja dostałem propozycje na trening przed Mazowieckim na Ułężu, wchodze i Wy też tam bedziecie
rozumiem ze przyjeżdzasz nowym nabytkiem Michał - Śro 04 Maj, 2011
Drone napisał/a:
Może jakiś dobry człowiek zaznaczyć ten tor na google maps?
Nie wiem jak tam dojechać
Jakaś grupa z Warszawy wyjeżdża może?
ja z eM'em , raściak itd. Tylko ja będe sie wlec raczej więc na mnie nie licz na podpięcie się