Przemku, sorki że dopiero teraz piszę. Drugi pierścień do wydechu jest do serii i do 2 calowego wydechu jest za mały, pozwoliłem sobie usunąć to z zamówienia. W razie czego mam taki nowy w garażu.
Ok. Super. Pytalem o to wczesniej, bo nie bylem pewny.
Daj mi tylko znac jak sie rozliczyc, bo nie mam Pay palsiema - Śro 04 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
Posyłam coś takiego, i tak będziemy czekać bo Racelandy zostały wyprzedane i ma być nowa dostawa.
Wiadomo coś o planowanym terminie dostawy?martin.h - Śro 04 Lis, 2009
siema napisał/a:
martin.h napisał/a:
Posyłam coś takiego, i tak będziemy czekać bo Racelandy zostały wyprzedane i ma być nowa dostawa.
Wiadomo coś o planowanym terminie dostawy?
Pewnie kilka dni, nie dodstałem jeszcze odp.wasq - Śro 04 Lis, 2009 a jak z platnosciami tzn co gdzie do kogo ??martin.h - Śro 04 Lis, 2009
wasq napisał/a:
a jak z platnosciami tzn co gdzie do kogo ??
wszystko w odpowiednim czasie wasq - Śro 04 Lis, 2009 oki jarek-malopolska - Śro 04 Lis, 2009
martin.h napisał/a:
i tak będziemy czekać bo Racelandy zostały wyprzedane i ma być nowa dostawa.
To koledzy brać samą puchą i zaopatrzyć się w ITG Grzesiek VTS - Śro 04 Lis, 2009 To wiec Czekamy na wiesci co i jak Młody Papież - Śro 04 Lis, 2009 spóźniłem sie? martin.h - Śro 04 Lis, 2009
Dżon napisał/a:
spóźniłem sie?
Narkotyków nie sprzedajemy Młody Papież - Śro 04 Lis, 2009 ee... nuuudaaa....Młody Papież - Śro 04 Lis, 2009 ...to co? spóźniłem sie? Anonymous - Czw 05 Lis, 2009 nie, zamawiajMłody Papież - Czw 05 Lis, 2009 a bo jak bym jakiś filter przyjon, tylko ej nie dostałem żadnego cenniku Anonymous - Czw 05 Lis, 2009 proszzzzzzzzzz http://www.ecoway.pl/oferta_filtry_cennik.php