mistrz... tez taki miałem najlepsze było czytanie sms'ów na tym wyświetlaczu który mieścił max 5-6 słów na raz PiTT - Wto 19 Sty, 2010 jako że moją służbową nokie e51 chooj strzelił, musiałem sobie kupić jakiś aparat
wybrałem SE C902 i jest na serio bardzo fajny, faktycznie przyciski powinny być nieco inaczej zaprojektowane, ale można się przyzwyczaić
jak dla mnie dużo lepszy niż nokia srokiaGeKo - Wto 19 Sty, 2010 Ryba,
Ja miałem następce T29 wytrzymał 3,5 roku zanim z żalem się z nim rozstałem bo padł mikrofon.nox - Wto 02 Lut, 2010 Jakies opinie na temat e72 już się prawie zdecydowałem ale może ktoś mnie zniechęci ?? strick - Wto 02 Lut, 2010 Wczoraj czytałem troche o e72, rózne opinie sa...
Zaraz znajde to forum.
http://forum.symbianos.pl...39591&start=345
Trzeba dokładnie oglądnąć sztuke, która chce sie kupic.M - Wto 02 Lut, 2010 Na linii produkcyjnej w chinach kazdy egzemplarz jest dotykany brudnym ptakiem w mikrofon.
KonradMK - Wto 02 Lut, 2010
brudnym chińskim siurkiemMaciusiowy - Wto 02 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
brudnym chińskim siurkiem
nawet przez kobiety...siur jest wówczas sztuczny, plastikowy M - Wto 02 Lut, 2010
Maciusiowy napisał/a:
KonradMK napisał/a:
brudnym chińskim siurkiem
nawet przez kobiety...siur jest wówczas sztuczny, plastikowy
nie, w przypadku kobiet telefon przeciagany jest przez "czytnik" jak karta kredytowa
CHRZANEK - Wto 02 Lut, 2010
eM napisał/a:
w przypadku kobiet telefon przeciagany jest przez "czytnik" jak karta kredytowa
A to jest seria "śledź edition" M - Wto 02 Lut, 2010
CHRZANEK napisał/a:
eM napisał/a:
w przypadku kobiet telefon przeciagany jest przez "czytnik" jak karta kredytowa
A to jest seria "śledź edition"
Sygnowany przez Gianni BobrsaceiQ - Czw 06 Maj, 2010 Chce kupic narzeczonej telefon, wacham sie miedzy Nokia 5230 i 5530. Moze ktos powiedziec ktory bedzie lepszy? Bo sie kompletnie na tym nie znam.M - Pią 10 Wrz, 2010 Chcę zmienić telefon - nie mam praktycznie żadnych wymagań oprócz tego że już nigdy wiecej smartpfona z dotykowym ekranen. Telefon nie musi byc biznesowy ani nie musi "robić laski" po prostu potrzebuje coś przyzwoitego.