To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

GeKo - Czw 17 Gru, 2009

michool_vt, Ty gupi :D się najpierw auto odpala a potem od¶neża i skrobie szyby, potem czerwony nos szybciej się grzeje w ¶rodku.
KarQ - Czw 17 Gru, 2009

Ja też trenowałem dzi¶ firmowym busem w trasie do Grodziska na letnich oponach :wall:
Marek23 - Czw 17 Gru, 2009

Walle napisał/a:
Barejka napisał/a:
Tylny napęd jest jak SEX, po co jeĽdzić na ręcznym jak można dawać w piz.dę

right przy tych warunkach jest baja

Ale rwd nigdy nie bedziesz tak szybki na sniegu jak fwd.

23 grudnia Salomopol, jade na bank, chyba,ze Pug nie odpali.

zefir - Czw 17 Gru, 2009

no wczoraj pogoda miszcz, swiezy snieg , -9 , miodzio, wieczorem godzinne upalanko po 22 :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

a dzis w lodzi kierowcy dostali bonus do dysfunkcji za kierownica, i przekroczenie 14 km/h jest oznaka nonszalancji i postrzegania kierowcy jako samobojcy.
masatra :/ :/

kubas - Czw 17 Gru, 2009

robimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubas

fydi - Czw 17 Gru, 2009

robimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubas
- mAbZ (uno)

kubas - Czw 17 Gru, 2009

:rotfl:
Greg - Czw 17 Gru, 2009

Wła¶nie jechałe Wola-Mokotów - z 5km, zajęło to godzinę... Masakra, slizgawka, max 30km/h wszyscy jad±...

Ale chyba w nocy się wymknę pokręcić baki. :D

PGmaster - Czw 17 Gru, 2009

Pojezdzilem po parkingach chwile i stwierdzam ze na letnich oponach nie ma frajdy :(
Ryba - Czw 17 Gru, 2009

Po osiedluuuuuuu na łapce troszkę dzisiaj po¶migałem z koleg±, no i jakis wypad pewnie na parking kerfa zalicze wieczorkiem.

PGmaster - vouch, na letnich nie ma takiej frajdy. Całkowity brak trakcji ;]

GeKo - Czw 17 Gru, 2009

fydi napisał/a:
obimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubas
- mAbZ (uno)

- GeKo ja już po :D

ade - Czw 17 Gru, 2009

ile na ten salmopol z krakowa?? jak juz bede mial scudo to jade:d francuski silnik ma wiec powinien skrecac :rotfl:
qbica - Czw 17 Gru, 2009

ja tez wczoraj i dzis cos poupalalem, wczoraj malaczem a dzisiaj pugiem, jest zabawa :jupi: jak juz wracalismy to pomoglismy jeszcze jakims chlopakom wypchac ibize z rowu bo cos im nie poszlo ;D
GeKo - Czw 17 Gru, 2009

Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka :D
qbica - Czw 17 Gru, 2009

ade napisał/a:
ile na ten salmopol z krakowa?? jak juz bede mial scudo to jade:d francuski silnik ma wiec powinien skrecac :rotfl:

Z Krakowa okolo 100km ;)