GeKo - Czw 17 Gru, 2009 michool_vt, Ty gupi się najpierw auto odpala a potem od¶neża i skrobie szyby, potem czerwony nos szybciej się grzeje w ¶rodku.KarQ - Czw 17 Gru, 2009 Ja też trenowałem dzi¶ firmowym busem w trasie do Grodziska na letnich oponach Marek23 - Czw 17 Gru, 2009
Walle napisał/a:
Barejka napisał/a:
Tylny napęd jest jak SEX, po co jeĽdzić na ręcznym jak można dawać w piz.dę
right przy tych warunkach jest baja
Ale rwd nigdy nie bedziesz tak szybki na sniegu jak fwd.
23 grudnia Salomopol, jade na bank, chyba,ze Pug nie odpali.zefir - Czw 17 Gru, 2009 no wczoraj pogoda miszcz, swiezy snieg , -9 , miodzio, wieczorem godzinne upalanko po 22
a dzis w lodzi kierowcy dostali bonus do dysfunkcji za kierownica, i przekroczenie 14 km/h jest oznaka nonszalancji i postrzegania kierowcy jako samobojcy.
masatra kubas - Czw 17 Gru, 2009 robimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubasfydi - Czw 17 Gru, 2009 robimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubas
- mAbZ (uno)kubas - Czw 17 Gru, 2009 Greg - Czw 17 Gru, 2009 Wła¶nie jechałe Wola-Mokotów - z 5km, zajęło to godzinę... Masakra, slizgawka, max 30km/h wszyscy jad±...
Ale chyba w nocy się wymknę pokręcić baki. PGmaster - Czw 17 Gru, 2009 Pojezdzilem po parkingach chwile i stwierdzam ze na letnich oponach nie ma frajdy Ryba - Czw 17 Gru, 2009 Po osiedluuuuuuu na łapce troszkę dzisiaj po¶migałem z koleg±, no i jakis wypad pewnie na parking kerfa zalicze wieczorkiem.
PGmaster - vouch, na letnich nie ma takiej frajdy. Całkowity brak trakcji ;]GeKo - Czw 17 Gru, 2009
fydi napisał/a:
obimy liste kto dzi¶ upala w nocy:
- kubas
- mAbZ (uno)
- GeKo ja już po ade - Czw 17 Gru, 2009 ile na ten salmopol z krakowa?? jak juz bede mial scudo to jade:d francuski silnik ma wiec powinien skrecac qbica - Czw 17 Gru, 2009 ja tez wczoraj i dzis cos poupalalem, wczoraj malaczem a dzisiaj pugiem, jest zabawa jak juz wracalismy to pomoglismy jeszcze jakims chlopakom wypchac ibize z rowu bo cos im nie poszlo GeKo - Czw 17 Gru, 2009 Chłopaki tak na poważnie, Salmopol jest oblegany jak AngelaVIP z odlotów na zapisy. Wybierzcie, Kocierz, Kubalonkę czy Cisownicę. Żar też jest fajny ale trzeba mieć papier od Stricka qbica - Czw 17 Gru, 2009
ade napisał/a:
ile na ten salmopol z krakowa?? jak juz bede mial scudo to jade:d francuski silnik ma wiec powinien skrecac