Michał - ¦ro 06 Lut, 2008 dobra, mam wersje 500 mega, poprawion± , nie ma duzych strat.
Teraz będe j± kompresował na 100, 250 mb zeby były trzy wersje.Anonymous - ¦ro 06 Lut, 2008
michool_vt napisał/a:
ale to zajmuje 90mb
dobra nagram na CD jakos .... moze natchnie to dalej kogos Anonymous - Czw 07 Lut, 2008 moj ziom natchniony dzialanoscia rudella jak równiez nasza inicjatywa i produkcja Michała tez spelnił marzenie pewnej marzycielki z Olsztyna -> http://grono.net/gallery/photo/44142358/Michał - Czw 07 Lut, 2008 dobry typ !!
juz go polubiłem, z dwóch powodów ...
1. ze spełnił marzenie
2. ze ¶mieje sie ze swojej opuchlizny głodowej jak ja !!
cytat
Cytat:
Ania, Ewa, Ja (ten gruby; ) ) i Dominika z Magd± i Ol±
Anonymous - Czw 07 Lut, 2008
Michał napisał/a:
dobry typ !!
1. ze spełnił marzenie
Satan jest dobry ziom .... niestety jest chory dlatego stad jest grubaskiem, ale naprawde jest wporzo KonradMK - Pi± 08 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Michał napisał/a:
dobry typ !!
1. ze spełnił marzenie
Satan jest dobry ziom .... niestety jest chory dlatego stad jest grubaskiem, ale naprawde jest wporzo
zupełnie jak Micha¶ r26rulez - Wto 19 Lut, 2008 Rudy masz jakies wiesci od Łukasza ?? jak sie czuje ??Anonymous - Wto 26 Lut, 2008
r26rulez napisał/a:
Rudy masz jakies wiesci od Łukasza ?? jak sie czuje ??
RUUUUDY Rudello - Wto 26 Lut, 2008 osobiscie z nim nie rozm.
Ale dorota jak ostatnio byla w CZD to mama Łukasza rzucila jej sie na szyje i dziekowała bardzo.
Łukasz ma wyniki zadowalajace Anonymous - Pi± 07 Mar, 2008 Filmik bardzo ładnie zmontowany ;], a jest jaki¶ tytyuł wykonawca tej piosenki ??FreeMan - Pi± 07 Mar, 2008 http://www.mammarzenie.org/filmy/
trafilem na cos takiego...
Rudi.. a moze nasz filmik tam umiescisz ?Vlodarsky - Wto 11 Mar, 2008 kiedy kolejna tego typu akcja ? czy jest jaki¶ marzyciel marz±cy o czym¶ z motoryzacj± ?Rudello - Wto 11 Mar, 2008 Mam jednego marzyciela ktory interesuje sie motoryzacja. Ale bede u niego w tym tygodniu i poznam jego marzenie. Oczywiscie napisze co i jak CHRZANEK - Wto 11 Mar, 2008 Mam nadzieje że jeszcze spelnimy niejedno marzenie...Michał - ¦ro 12 Mar, 2008 nie jedno nie dwa