Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 jak jezdzi... mh ok 8s do 100 na dzien dzisiejszy
ale to po zamontowaniu sprzetu grajacego w bagazniku + kilka innych rzeczy... w wakacje planuje odchudzanie ile sie da wiec moze wroci do serii czyli jakis 7.2-7.4 z tego co fabryka podaje pcs - Śro 10 Maj, 2006 Witam przedstawiciela nowej dla klubu, a zasluzonej dla sportu marki!
a mnie zawsze zastanawiolo czy ten silnik to jakas kombinacja silnika serii B hondy czy tez wlasna konstrukcja rovera. Czy motor ma VTEC (tudziesz inna konstrukcje zmiennych faz rozrzadu? , do ilu sie kreci seryjnie?Loko - Śro 10 Maj, 2006 Witam kolejnego użytkownika.anjas - Śro 10 Maj, 2006 powitać, powitać...
chętnie bym obejrzał fotki tego cudeńka w Pimpie Jakarti - Śro 10 Maj, 2006 witanko tez bym chetnie obejrzal ale pewnie zaraz uslyszysz:
musisz sie poudzielac najpierw na forum i cierpliwe poczekac na "otworzenie" swojego konta ale takie tu panuja zasady Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 JEst to silnik 1.8 serii K VVC o mocy 160KM czy ma on cos wspolnego z Honda? nie mam pojecia szczerze powiem.. malo jest o tym autku w necie - chodzi mi o polskie strony
co do pimpa to z checia przedstawie autko tylko z tego co wyczytalem to trzeba byc pelnoprawnym klubowiczem...
o to jak sie poudzielam juz trosze to naskrobie cos w dziale pimp
a poki co tak tylko pogladowo kolorek taki jak moj...
saxorulez - Śro 10 Maj, 2006 słyszałem od JIMKA ze auto fajine hula.. JIMEK już poza naszym zasięgiem jest ale taki MG czemu nie pościgać się będzie można.. odrazupowiem ze jak będziesz grzeczny to dosdtaniesz duużo uprawnien i zabierzemy Cię na tor.. wtedy zobaczymy czy angole jeszcze potrafią zrobic porządnego HotHatcha..
a tka serio JEST PIĘKNY i brał bym takie auto pod uwage gdyby pozwalał mi na to budżet.Michał - Śro 10 Maj, 2006 Siema siema]
Majkel, jaki kolor tego MG ??anjas - Śro 10 Maj, 2006
Majkel napisał/a:
a poki co tak tylko pogladowo kolorek taki jak moj...
no chyba czerwony, taki jak na zdjęciu nox - Śro 10 Maj, 2006 umnie na osiedlu taki śmiga tylko ze niebieski metalic , qrcze podoba mi się to auto pozatym to witam rookiego Anonymous - Śro 10 Maj, 2006 o... bardzo ladnie... wszyscy sie juz przywitali :564:
z tym 8 do 100 to nie badz taki skromny MG ladnie popyla... Jak tylko Majkel kupil to sie ustawilismy (ja jeszcze wtedy seria) i nie powiem zeby sobie nie radzil... czerwona strzala :534: wlasciwie to tylko przez kompresor na nizszych obrotach odchodzilem tak bardziej a potem wcale nie tak latwo... A wyglada dokladnie jak na zdjeciu -> po powrocie z myjni i w srodziemnomorskim sloncu g:P nie no ale na serio... Wpuscie na pimpa a nie pozalujecie... jeszcze wnetrze jest nice i kilowatowa niespodzianka w bagazniku :diabel:
TEN HATCH JEST HOT! PS. BRIT HH REPRESENT Anonymous - Nie 14 Maj, 2006
pcs napisał/a:
Witam przedstawiciela nowej dla klubu, a zasluzonej dla sportu marki!
a mnie zawsze zastanawiolo czy ten silnik to jakas kombinacja silnika serii B hondy czy tez wlasna konstrukcja rovera. Czy motor ma VTEC (tudziesz inna konstrukcje zmiennych faz rozrzadu? , do ilu sie kreci seryjnie?
:569: Panowie ja tu byłem juz troszke wczesniej i takze sie witałem.takze to nie pierwszy angol na tym forumAnonymous - Pon 15 Maj, 2006 :569: rover to nie MG. a MG to nie rover.
ps. zeby nie bylo ze jestes niedoceniony to sie przywitam.
Witam uzytkownika pierwszej na tym forum brytyjskiej marki. Byles pierwszy=najlepszy.
uzytkownik ostatni=najgorszy.
pps. czy rover 216si jest hot?saxorulez - Wto 16 Maj, 2006 hotter than 214i
spokojnie panowie.. gdzies ktoś kiedyś napisał że ostatni będa pierwszymi także bez wzniecania sie tutaj
dział do witania a nie ustalania kto tu był pierwszy bo pierwszy byłem JAM - Wto 16 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
hotter than 214i
spokojnie panowie.. gdzies ktoś kiedyś napisał że ostatni będa pierwszymi także bez wzniecania sie tutaj
dział do witania a nie ustalania kto tu był pierwszy bo pierwszy byłem JA