juz lepiej Barumki kupic, fakt faktem ze są miekkie ale cen aprzystepna
[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
z resztą co nowa opona to nowa
Coś Ci sie pomyliło chyba , zeta linea to jest nowa opona normalna zwykłą czarna
i sądząc po oponiach o niej to o dwa nieba lepsza od baruum.Dariano - Pon 12 Mar, 2007 Kurde ziomki ja tez mam nowke sztuke na zapasie tego sx-a ale tamten sx co chce kupic jest zupelnie inny ma taki nie standardowy bierznik jak by to powiedziec jest cala w takie trojkaty :566: :566:saxorulez - Pon 12 Mar, 2007 ?? to chyba jakiś mega stary...
bo ostatni SX to ten z Saxo.
Potem już robili Pilot PrimacyAnonymous - Pon 12 Mar, 2007 Loko, jeszcze do nie dawna sprzedawałem OPONY i dla mnnie jest gorsza od Baruma, wiesz kazdy ma swoje zdanie, i ja i moi klienci nie marudziliLoko - Pon 12 Mar, 2007 ale co miało znaczyć ze co nowa to nowa? Przecierz marangoni tak samo mozna iść do sklepu i kupić nową.Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 Znaczyc ma to ,ze lepiej kupic opone klase nizej niz kupowac uzywkiDariano - Pon 12 Mar, 2007 Saxorulez to jest cos takiego
I ten ziom od rajdow Marciniak (jezdzi w PZMcie) mowil ze wczesniej na takich jezdzil i ze sa mega zajebiste na asfalt
I te co moge miec sa w extra stanie i jest tej opony duzo wiecej niz na tym zdjeciu.Loko - Pon 12 Mar, 2007 Kruca to wygląda na jakąś bardziej sportową opone, bo nacieć to tu jest niewiele.Dariano - Pon 12 Mar, 2007
Loko napisał/a:
Kruca to wygląda na jakąś bardziej sportową opone, bo nacieć to tu jest niewiele.
no bo to podobno jakas sportowa strick - Pon 12 Mar, 2007 BARANMC, ja jeździłem troche na Maragoni i uważam ze jest genialna! Może DeeS sie jeszcze wypowie na ten temat!Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 strick, kurcze ,moze ma to znaczenie w jakim aucie ,masa itd, mnie jakos nie lezałyMichał - Pon 12 Mar, 2007 o kurwa daruś, ja mam kompletnie inną !!Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 dzięki za opinnie, może naświetle ciut temat, chodzi o opone 195/50r15 w granicy do 200 zł za sztuke, brałem pod uwage Yokohama parada, marangoni i toyo t1r, najbardziej podoba mi sie Yoko a520/509 ale są piekielnie droge, co do samej opony zależy mi na gripie na "ulicznym torze" żadko jeżdze kreske a często atakuje łuki wiem że w tej grupie najlepiej wygląda yoko parada ale nie moge spobie pozwolić na 2 komplety opon na sezon, niestety Dariano - Sob 17 Mar, 2007 Ja juz zakupilem opony na tor 2 sztuki micheliny sx i 2szt jakies yoki takie mieli to zanabylem
Niemy - Sob 17 Mar, 2007 ladnie, ladnie
walka zbrojen trwa