Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Wielka wyprzedaż garażowa(Saxo, Clio i inne uniwersalne)
siema - Pią 09 Lis, 2012 Felgi do Clio sprzedane.
Nowa cena na bazy Sparco do Saxo.
Jak tylko znajdę czas zaczynam sukcesywnie wystawiać wszystko na alledrogo (ale już w innych cenach).Kenet - Pią 09 Lis, 2012
siema napisał/a:
Jak tylko znajdę czas zaczynam sukcesywnie wystawiać wszystko na alledrogo (ale już w innych cenach).
niższych roj - Pią 09 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
siema napisał/a:
Jak tylko znajdę czas zaczynam sukcesywnie wystawiać wszystko na alledrogo (ale już w innych cenach).
niższych
nie mierz wszystkich swoją miarą..
Kenet - Pią 09 Lis, 2012 o yebany! siema - Pią 09 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
siema napisał/a:
niższych
Sie wie! Tak się odkułem na hotheczu, że darmo rozdam
Mocowania Sabelt x1 potwierdzona rezerwacja dla Keneta. Drugie czekają dla Stf'a, jak by co (czekam na oferty przez PW z +50 zł).roj - Pią 09 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
o yebany!
głośniki ciągle mam dla Ciebie qtasino
siema napisał/a:
Mocowania Sabelt x1 potwierdzona rezerwacja dla Keneta. Drugie czekają dla Stf'a, jak by co (czekam na oferty przez PW z +50 zł).
sie wie.. jedne odbiór osobisty, drugie przesyłka i "się żyje.." Kenet - Sob 10 Lis, 2012
roj napisał/a:
głośniki ciągle mam dla Ciebie qtasino
qrfaaa auto zmieniło przeznaczenie
roj napisał/a:
jedne odbiór osobisty, drugie przesyłka i "się żyje.."
odbiór osobisty raz, jedna za pobraniem i druga po wpłacie na konto!siema - Sob 10 Lis, 2012 Co to za towarzyskie pogaduszki! Jeden niech uważa, bo wiem kiedy i gdzie mrożonki kupuje, drugi niech nie podskakuje, bo pogoda taka niewyraźna i jeszcze mu jakieś drzewo na dach spadnie!
Mocowania do Saxo sprzedane
Zaczynam dokopywać się do śmieci w rodzaju zderzak i atrapa chłodnicy w wersji Saxo zaraz po zakupie. Tylnego zderzaka ale już nie od nie VTSa. Plastikowych nadkoli przednich. Kierownicy z poduszką powietrzną oraz foteli z Saxo z uciętymi prowadnicami (idealne do kierownicy dla Cartoona ). Jak ktoś zainteresowany, to PW.siema - Śro 13 Mar, 2013 Chce ktoś filtr z Racelanda?
Albo nabę MOMO:
Kenet - Śro 13 Mar, 2013 Polecam tego handlarza! Anonymous - Śro 13 Mar, 2013 Też mam identyczny , nieużywany . Gdyby ktoś chciałsiema - Śro 13 Mar, 2013
Kenet napisał/a:
Polecam tego handlarza!
Polecam tego Szejka!
Jeszcze jeden komplet mocowań fotela Sabelta mi został.
I sprężyn do gwintu kilka.Anonymous - Śro 13 Mar, 2013 a felgów jakis nie masz??siema - Śro 13 Mar, 2013 Stalówki i Cromodory (które aktualnie są po kompletnym tritmencie [sic!]) z pierwszej strony. Ale to cztery czternastki, więc chyba nie będziesz zainteresowany.Anonymous - Śro 13 Mar, 2013 czternastki za młode,prokurator jeszcze łape trzyma