Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Michał - Wto 04 Wrz, 2012 karton, nie mogę doczytać, ile to ma metrów ?
Szukam czegoś od dłuższego czasu, a twoje mieszkanie bardzo mi sie podoba. Do tego jest urządzone co jest duzym plusem.
aha, wybrzydzam bardzo jeśli chodzi o osiedle Jakarti - Wto 04 Wrz, 2012 Majkul
Cartoon napisał/a:
Zapomniałem o metrażu
~62m^2
Piętro 4/10
Michał - Wto 04 Wrz, 2012 dzieki, nie widziałem !was79 - Wto 04 Wrz, 2012 Nie masz passata biedaku!
Jakarti - Wto 04 Wrz, 2012 ale miał Anonymous - Wto 04 Wrz, 2012
Jakarti napisał/a:
Czesio napisał/a:
Kupujesz sobie piękny stary dom gdzieś na wsi , blisko lasu , wśród szutrowych ścieżek , blisko małego jeziorka . Piękna sprawa
pewnie,
masz piękny dom, blisko las, szutrowe ścieżki, blisko małego jeziorka tylko pracy ni ma
Dojazd do Warszawy w zależności od zdolności wychodzi +/- 2h Michał - Wto 04 Wrz, 2012 was ty bidolu ty !!
passacior był w domu , be piateczka po efelu Cartoon - Wto 04 Wrz, 2012 Michał,
tu masz pełen opis...
http://modernhomedesign.pl/
komplet informacji na temat metrażu, wykończenia itd
Jeśli chodzi o osiedle, raczej nie będziesz zawiedziony.
Jedyny minus (albo plus) to okna na stronę tesco.pP - Wto 04 Wrz, 2012 jest plus bo nikt nie zagląda Ci w okna
poza tym stacja metra bedzie za sekundę i mysle ze ceny moga lekko pojsc w gore w zwiazku z tym
no i tesco 24h - bardzo wygodne na codzień
no i urząd miasta jeden z lepszych - załatwianie czegokolwiek nie jest męką
no i wiele zieleni wokół
dojazd wszedzie bardzo fajny - s8, dobra komunikacja Michał - Wto 04 Wrz, 2012 spoko kałton.
pwCartoon - Wto 04 Wrz, 2012 i nie słychać dzieci bawiących się na patio - jednak przy wycenie rzeczoznawca potraktował to jako minus Barejka - Wto 04 Wrz, 2012 Czesio, i w druga 2h i paliwo ewnetualnie gaz i zostaje CI na cukierki na niedziele Bonczek - Wto 04 Wrz, 2012
pP napisał/a:
jest plus bo nikt nie zagląda Ci w okna
poza tym stacja metra bedzie za sekundę i mysle ze ceny moga lekko pojsc w gore w zwiazku z tym
no i tesco 24h - bardzo wygodne na codzień
no i urząd miasta jeden z lepszych - załatwianie czegokolwiek nie jest męką
no i wiele zieleni wokół
dojazd wszedzie bardzo fajny - s8, dobra komunikacja
Obiło mi się o uszy, że dni Tesco tutaj są policzone. A plany na metro kiedy?Cartoon - Wto 04 Wrz, 2012 Osiedle jest właścicielem części działki pod Tesco, więc musi wyrazić zgodę na każdą zmianę Ktoś, sprzedając działkę naszemu developerowi, nie zauważył, że obejmuje też fragment, na którym jest sklep
A metro będzie pewnie za jakieś 10 lat blok będzie pomiędzy dwoma stacjami Bemowo Ratusz i Lazurowa ...
Nam się tu podoba i chcemy kupić mieszkanie o pokój większe, na tym samym osiedlu, w bloku obok Bonczek - Wto 04 Wrz, 2012 No ja mieszkam tutaj od 3 lat, na Bemowie od 5 i mi się tutaj super podoba - jakby było to metro tylko troszkę szybciej
Z resztą sam się rozglądam za mieszkaniem właśnie w tych okolicach