Jak to jest teraz z wyrazowem, można wbijac jak się chce i pojeździc bez problemu? Może bym się kulnął po wypłacie.Bart - Wto 29 Maj, 2012
Koto napisał/a:
Jak to jest teraz z wyrazowem, można wbijac jak się chce i pojeździc bez problemu? Może bym się kulnął po wypłacie.
od lat bez zmian - wjeżdżasz i robisz co chcesz. Najlepiej w tygodniu, bo w weekend może się przytrafić jakaś zorganizowana impreza.Jacek - Wto 29 Maj, 2012 od lat bez zmian - wjeżdżasz i robisz co chcesz. Najlepiej w tygodniu, bo w weekend może się przytrafić jakaś zorganizowana impreza.Koto - Wto 29 Maj, 2012 Aha, czyli od lat bez zmian - wjeżdżasz i robisz co chcesz. Najlepiej w tygodniu, bo w weekend może się przytrafić jakaś zorganizowana impreza?Bart - Wto 29 Maj, 2012 mniej więcej michool_vt - Wto 29 Maj, 2012 Młody Papież - Wto 29 Maj, 2012 to nie ta 205
postaram się później wygrzebać jakieś fotyMłody Papież - Śro 30 Maj, 2012 przeglądu brak
kubas - Śro 30 Maj, 2012 To ile za niego w końcu?Młody Papież - Śro 30 Maj, 2012 2ooo zł
słownie: dwa tysiące złotych!
nie dwadzieścia
nie euro
fydi - Śro 30 Maj, 2012 Nie masz tego lepszego do sprzedania
Dużo trzeba ogarniać, żeby to wyglądało ładnie? Są gdzieś takie duperele jak te listwy do kupienia w ASO czy gdzieś?
I dlaczego nie ma tego zajebistego dachu!
P.S. właśnie obadałem na ytrc, że tą drugą też sprzedajesz tylko też nie ma tego dachu, ale może bym wziął ją Młody Papież - Śro 30 Maj, 2012 faktycznie szyber ma, ale mały, nie wiem czy oryginalny, bo różne spotykałem w 205
Listwy do kupienia, może nawet mam gdzieś w garażu razem z oryginalnymi mocowaniamni, bo te są na klej przymocowane
Ile trzeba ogarnąć, żeby był ładny... nie pamiętam teraz dokłądnie jak to nadwozie wyglądało, tam był pękniety zderzak tył i blenda na klapie, ale chyba wymienione teraz jakiś miesiąc temu, przednia podkładka też była pęknięta, ale też chyba wymieniona, przednie lampy też są nowe, wiec chyba nie wyglądają źle takie szczegóły, na blaszanych elementach chyba nie było żadnego zagniecenia i zawsze się lakierek łądnie błyszczał... tylko chyba ta tylna klapa od środka coś rdzewiała
środek kiedyś był ładny, ale chyba teraz fotele są za bardzo zniszczone
były takie
Aha, no i ten lepszy też jest do sprzedania... tylko... powiedzmy za ok 9kzł Młody Papież - Śro 30 Maj, 2012 aha, jak któraś z tych części co napisałęm nie jest wymieniona (zderzaki itp) to są w pakiecie z autem Bart - Śro 30 Maj, 2012 oba w pakiecie za 10k
ewentualnie - superpromo - dwa sosnowieckie plus rabarbarbarbarbarowy - 19 tysięcy fydi - Śro 30 Maj, 2012
Młody Papież napisał/a:
Aha, no i ten lepszy też jest do sprzedania... tylko... powiedzmy za ok 9kzł
A za ok 8kzł? coś trzeba przy nim zrobić? Mam nadzieję, że masz jeszcze wnętrze do niego