Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam naklejki Hothatch + gratis Clio Sport
Rasputin - Śro 09 Maj, 2012 Nie oleju tylko ESP. Z tego co GeKo wykrył,to wariuje czujnik płynu chłodniczego
Kusi mnie by polatac dzisiaj po mieście,jakaś S8 itp...ale bez przeglądu troche lipa roj - Śro 09 Maj, 2012
Janusz napisał/a:
temp. wody tez fajnie faluje
a to wody jest? no ale generalnie o tym mówiłem Anonymous - Śro 09 Maj, 2012
Rasputin napisał/a:
jakaś S8
MINI vs CLIO? chociaż niee... bez przeglądu to lipa a dopiero co wypolerowałem całe auto roj - Śro 09 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
bez przeglądu to lipa
niech bez karetki nie jeżdżo!filomatic - Śro 09 Maj, 2012 to clio miażdży dupe !!! SZOK Mick - Śro 09 Maj, 2012 miażdży...
Rasputin mam dla ciebie wartburga 1.3 od 1 właściciela. Jak bedę w polsce w niedziele to się odezwę i powiem co i jak
a Ty dzięki temu mi oddasz Clio rasta - Śro 09 Maj, 2012
Rasputin napisał/a:
Rasta tak jak sie umawialiśmy potwierdz historyjke,kase przeleje jutro
Potwierdzam, ale długo się nią niw nacieszyłem bo poszło na Ohlins do Mini.Bart - Czw 10 Maj, 2012 pierwszy!Anonymous - Czw 10 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Rasta tak jak sie umawialiśmy potwierdz historyjke,kase przeleje jutro
Potwierdzam, ale długo się nią niw nacieszyłem bo poszło na Ohlins do Mini.
Ohlins to szwedzka firma,więc część z tego poszła na moją wypłate anjas - Czw 10 Maj, 2012
Bart napisał/a:
pierwszy!
to ja też się melduję, żeby nie było...
Aha, w ogłoszeniu mozna dodać, że clio jeździł raz Putin. Niewielka literówka, jakoś przejdzie, a zainteresowanie można wzbudzić większe i sporo kasy wyrwać od rusofili.
(zwykle za taką poradę biorę 2000+vat, ale jak dla HH to 5 stówek wystarczy)Bart - Czw 10 Maj, 2012 Jacek - Czw 10 Maj, 2012 chętnie bym powrócił do klio.