Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [z] Kompozyty/ Laminaty do clio sporta
EmerytRs2 - Pią 23 Gru, 2011 Rudello, wątpię żebyś dorwał aluminiową.
maski będą 100% odwzorowaniem seryjnej, wszystkie ze wzmocnieniem itd.
ew. odchudzenie we własnym zakresie.
dopisuję Cię do listy.
Civic EG
Maska
1.MEmerytRs2 - Pią 23 Gru, 2011 czyli mamy już 5 chętnych na maski
Na KRC prawdopodobnie dojdzie jeszcze brejq na maskę, czyli będzie już 6
Janusz?, Roj? Bonczuś-- (masz już wszystko z laminatu, bo nie pamiętam) nie będziecie później żałować??Janusz - Sob 24 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Janusz?, Roj? nie będziecie potem żałować??
ja bardzo chetnie, niestety nie ma opcji zebym wykołował na to $, gdyby nie to to bym brał wszystko, maski, klapy, drzwi, lotki itp itd no chyba ze wciągniesz jedną maskę w koszty operacyjne wtedy reflektuje
swoją drogą ciekawe jaka będzie różnica tej waszej laminatowej w stosunku do mojej aluminiowej EmerytRs2 - Sob 24 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
nie ma opcji zebym wykołował na to $
nie wiadomo kiedy dojdzie do finalizacji=zapłaty za towar (niby miało być coś w marcu, ale chyba wyjdzie wcześniej)
Janusz napisał/a:
koszty
będę starał się o jak najniższą cenę, która zależna jest od ilości osób i wielkości elementów.
Janusz napisał/a:
swoją drogą ciekawe jaka będzie różnica tej waszej laminatowej w stosunku do mojej aluminiowej
właśnie?? dałbyś radę zważyć swoją maskę?
z drugiej strony, swoją maskę dobrze sprzedasz imo.
ZonerAT bazując na doświadczeniu, poda orientacyjną wagę maski z laminatu, znając jej wymiary/oglądając zdjęcia.Janusz - Sob 24 Gru, 2011
Cytat:
z drugiej strony, swoją maskę dobrze sprzedasz imo.
eee moja maska ma jedną wgniotke odkąd ja kupiłem nie jest to taka igła, co ciekawe po dachu nie ma ani śladu teraz będzie malowana, ale jak będę składał samochód to postaram się zorganizować jakaś wagę Bonczek - Sob 24 Gru, 2011 Fabiano ja już jestem skompletowany jeżeli chodzi o lekkie elementy
Gadałeś w końcu z HCCT? Może dać Ci dobrą cenę na obłożenie karbonę EmerytRs2 - Sob 24 Gru, 2011 bez lansów z la carbonem.
Hcct ma maskę wyjściowo za 550,-zł.
Zonert At za 400,-zł.
do civica eg
edit: na KRC, ludzie pytają o możliwość podłączenia się do zamówienia, chodzi o clio 16v i williamsyJanusz - Sob 24 Gru, 2011
EmerytRs2 - Sob 24 Gru, 2011
o faktycznie ktoś zważył
no to chyba wszystko jasne, laminat będzie lżejszy EmerytRs2 - Sob 24 Gru, 2011
o faktycznie ktoś zważył
wszystko jasne, laminat będzie lżejszy
podaję wagę: maska aluminiowa dla clio sporta ph1 z pełnym uzbrojeniem, matą waży 7.2 kg.no name - Sob 24 Gru, 2011 By zrobił maskę do Focusa II kolo pierw potrzebuję
oryginał na kopyto, tak ?Anonymous - Sob 24 Gru, 2011 ogólnie jak widzę co się dzieje w tym temacie to zaczynam współczuć kolesiowi Greg - Śro 28 Gru, 2011 A wiadomo jak ze 106?Greg - Śro 28 Gru, 2011 A wiadomo jak ze 106?EmerytRs2 - Śro 28 Gru, 2011 no name,
zrobi wszystko, ale nie wiem jaka będzie cena przy 1-szt.
tak, potrzebny jest "pewny" oryginał na kopyto.
najlepiej by znalazło się 3 chętnych.
Greg, wiadomo do kwadratu
wszystko zrobi !!
Do tej pory w ryżu robił franca to dla niego nowość, ma swoją stronkę i coś tam już działał z innymi markami samochodów.