Gregu, musiałeś być dzisiaj na maxa zaspany, bo 2 razy na Ciebie trąbiłem zaczynając od "Muffni" i dalej na Żelaznej a Ty nawet się nie odwróciłeś
Osz Ty! Słyszałem że coś trąbi ale zupełnie nie ogarnąłem kto i po jaką cholerę. Ale byłem zaspany, to fakt.
Co Cię sprowadza w moje okolice i czemu nie dzwoniłeś? Mick - Śro 02 Lis, 2011 Izba Radców Prawnych jak zwykle
Ale nie zaśmiecajmy tematu no name-owi Kenet - Śro 02 Lis, 2011 Jeśli 12.11 piwko to jestem tu!roj - Śro 02 Lis, 2011 Dobre piwko się zapowiada:] Kenet, może w końcu pokaz reżyserskiej wersji kill BILa czyli stary x zawias robi robotę:DKenet - Śro 02 Lis, 2011 O fak zapomniałem o tym no name - Pią 20 Sty, 2012 Od poniedziałku można na miejscu trzasnąć zakłady bukmacherskie,
współpracuję z firmą etoto ---> www.etoto.plno name - Wto 31 Sty, 2012 Co myślicie np o hothaczowych poniedziałkach ?
Jeden bądź dwa takie w miesiącu by pogadać w realu przy
obniżonej cenie piwa, jakiś on bordach czy innych wyścigach na tv Bart - Wto 31 Sty, 2012 jakaś dodatkowa oferta noclegowa dla zamiejscowych będzie? no name - Wto 31 Sty, 2012 Tylko powiedz kiedy roj - Wto 31 Sty, 2012 ja bym wolał jeden piątek/sobotę zamiast poniedziałków. poza tym pomysł ok no name - Wto 31 Sty, 2012 poniedziałki nie sa złe bo jest mniej ludzi a upić się nie trzeba.
W poprzednim klubie robiliśmy takie poniedziałkowe wypady do
kompani piwowarskiej i się dawało spokojnie radę
Zresztą rasta, pum , mogą potwierdzić Bonczek - Wto 31 Sty, 2012 Poniedziałki git + do tego jakaś szamka jak w Szwejku Janusz - Wto 31 Sty, 2012
Bart napisał/a:
jakaś dodatkowa oferta noclegowa dla zamiejscowych będzie?
z tego co kojarzę to Michał może dać nam klucze do swojego mieszkania M - Wto 31 Sty, 2012 Dobry pomysł! Oby frekwencja byłaFranek - Wto 31 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Poniedziałki git + do tego jakaś szamka jak w Szwejku