EmerytRs2 - Śro 21 Wrz, 2011 do mnie pasowałby idealnie wszystkimi parametrami
Kenet jak coś to pierszy michool_vt - Śro 21 Wrz, 2011 kupuje!Kenet - Czw 22 Wrz, 2011 Odebrane, temat do zamknięcia.Anonymous - Czw 22 Wrz, 2011 Zamykam Kenet - Sob 24 Wrz, 2011 Koledzy nie podejdą mi te koła do Astry bo gniazda są pod nakrętki, a ja nie będę teraz kupował szpilek. Wiem że było kilku chętnych ( marcel? ) oczywiście cena się nie zmienia, także jak ktoś nadal reflektuje kupić to zapraszam.
Aha mają 7 cali szerokości, na oponach widać graining ale do starca, spokojnie do jazdy na codzień albo na jeden porządny trackday się nadadzą.vitesse - Sob 24 Wrz, 2011 jak cos to jestem dalej chetny, wiadomo marcel byl pierwszyKenet - Sob 24 Wrz, 2011 W zasadzie to już wstępnie zarezerwowane.michool_vt - Sob 24 Wrz, 2011 kupuje!Anonymous - Sob 24 Wrz, 2011
Kenet napisał/a:
Koledzy nie podejdą mi te koła do Astry bo gniazda są pod nakrętki, a ja nie będę teraz kupował szpilek. Wiem że było kilku chętnych ( marcel? ) oczywiście cena się nie zmienia, także jak ktoś nadal reflektuje kupić to zapraszam.
Na allegro jest firma z Wawy (Prymasa 1000lecia) która sprzedaje takie nakrętki imbusowe za jakieś małe PLN'y. Sorry ale myślałem, że zdajesz sobie z tego sprawę Kenet - Sob 24 Wrz, 2011 Spoko, ja nie mam żadnych pretensji, dopiero jak zakładałem to się jorgnąłem że może nie pasować. Moje niedopatrzenie mój błąd.EmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011 no i kto kupił? bo chyba miałem rezerwację ?
edit: ok jestem w kontakcie z kenetem Kenet - Śro 28 Wrz, 2011 Dobra Panowie, jako że kolega który rezerwował na PW nie odzywa się ( nie było go na forum, ale numer do mnie mu podałem i wie, że zależy mi na czasie ) rozpoczynam akcję kto pierwszy ten lepszy. Nie ma rezerwacji bo ja naprawdę nie mam gdzie tego przetrzymać, koła leżą u kolegi w garażu i robi się niezręcznie. Z powodu braku kontaktu wszelkie dotychczasowe rezerwacje uważam za nieważne.
Numer do mnie 668 814 370 , jeśli jesteście zdecydowani proszę dzwonić i umawiamy się na odbiór. Godziny wieczorne okolice stacji metra wilanowska, może być GM, ul. Bukowińska itp.
Proszę nie pisać PW, jedyna forma kontaktu w tej sprawie to numer podany wyżej.Kenet - Śro 28 Wrz, 2011 No i szybka akcja, proszę narazie nie dzwonić Anonymous - Śro 28 Wrz, 2011 Kenet - Pią 30 Wrz, 2011 Zamykam