Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [skardziono) clio sport III Wrocław
Jakarti - Śro 14 Wrz, 2011 a Subarę z niedawnej historii jeszcze w dluzszym czasie.lukp - Pią 23 Wrz, 2011 Panowie czy jest ktoś z Lubelskiego, pokazało się ogłoszenie:
mój był 2008r i 45tys przebiegu.Franek - Pią 23 Wrz, 2011 lukp, to raczej nie przypadek.
Kwesia że jak jest już pocięty, to jak z ubezpieczeniem?
Wbijaj z policją.Jacek - Pią 23 Wrz, 2011 silnik wciąż w samochodzie..więc jechał bym tam z łopatąanjas - Pią 23 Wrz, 2011 kurcze, po silniku nie widać ile ma przejechanych kilometrów... na miejscu złodzieja nie pisałbym na pewno tyle ile było w rzeczywistości.
Oczywiście trzeba to sprawdzić, ale moim zdaniem to może być przypadek. Samochody z tego rocznika mogą mieć taki przelot, a tych clio III jest coraz więcej...
Oczywiście życzę znalezienia złodzieja i odrąbania mu łapy przy samej dupie.Marek23 - Pią 23 Wrz, 2011 Co za akcja! Sam bym się z Toba przejechał z jakąś waleczną drużyną.PieQt - Pią 23 Wrz, 2011 spokojnie, panecku, spokojnie - chyba, że sami chcecie w więżniu się znaleźć zamiast nich
zrób inaczej, napisali że mają dużo części, poproś o zdjęcia foteli, boczków itd. jeśli dasz radę poznać po czymś specyficznym clio, idź na policję - niech oni się tym zajmąRasputin - Pią 23 Wrz, 2011 Myślę,że to zbieg okoliczności. Koleś od lat sprowadza Sporty z zachodu na części. Sam mam parę rzeczy od niego. Nawet osobiście odbierałem. Nie sądze by złodzieje byli aż tak głupi by wystawiać z fota i dokładnym opisem świeżynę. Przeciez wiedzą,że teraz każdy po takiej akcji sprawdza allegro.
Ale dla pewności sprawdziłbym bo różnie może być. Gościu jest z Zamościa bodajże kolega Krupek z KRC od niego kupił Clio 182 Cup. Więc możesz go poprosić o pomoc.Rasputin - Pią 23 Wrz, 2011 Napisz do gościa by Ci podał nr VIN bo chcesz sprawdzić czy wszystko będzie pasować p&p.
Lub nawiń inną bajerkę. Mi wysłał Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011
Franek napisał/a:
lukp, to raczej nie przypadek.
Kwesia że jak jest już pocięty, to jak z ubezpieczeniem?
Wbijaj z policją.
dokladnie. lukp - policja i najazd.
kolega identycznie ogarnął skradzione felgi o wartosci 500 zl wiec da rade!! nie czekaj!
i o Vin tak samo napisz.. zadzwon. jutro wszyscy sa w lublinie. jak trzeba to jedziemy..vitesse - Pią 23 Wrz, 2011 bedzie grupowy wpi..dol?Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 nie.
... to jedziemy sprawdzic vin itp. jedyne wyjscie takie jak napisal Pieqt.
zrobi sie pare fot , ja jestem cliowką wiec bedzie wiarygodnie ..Bonczek - Pią 23 Wrz, 2011 Z tego co widziałem Pieqt ogarnia pościgi/ucieczki więc jak coś damy radę PieQt - Pią 23 Wrz, 2011 hehehe
polecam się Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 o co kaman?