Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] pozostałosci po saxo
faldzip - Czw 18 Sie, 2011 jak sie maja amorki na tyl? gabinet czy nie bardzo? Barejka - Czw 18 Sie, 2011 tłumnik, 3 lata i jestem i nie mam, a jak sie sra w kazdym temacie o dupie marynie to sie nie dziw michool_vt - Czw 18 Sie, 2011
faldzip napisał/a:
jak sie maja amorki na tyl? gabinet czy nie bardzo?
szczerze powiedziawszy nie pamiętam, bo wrzucilem je kiedys na chwile czekając na b8, cos musiałem założyć na tył, bo rozlecialy mi sie b4 i było niebezpiecznie. generalnie tył na nich nie uciekał. Nie widać zeby miały jakiekolwiek wycieki, na oko sa wporzo.PiTT - Czw 18 Sie, 2011 gdyby nie zestaw apexa od Siemy to bym na te eibachy z billami się pisał
tłumik końcowy w miarę sprawny jeszcze był? u mnie już przepalony, więc mógłbym go w sumie przytulićmichool_vt - Czw 18 Sie, 2011
Cytat:
tłumik końcowy w miarę sprawny jeszcze był? u mnie już przepalony, więc mógłbym go w sumie przytulić
tłumika nigdy nie załozylem, wzialem go od grzeska_vts, ponoc z jakiegos parcha z okolic 2001roku, na strychu lezy ze 4 lata
PiTT napisał/a:
gdyby nie zestaw apexa od Siemy to bym na te eibachy z billami się pisał
jezdzilem na apexie, gleba dobra, ale jak chcialem polatac cos po lesie to sie nie da PiTT - Czw 18 Sie, 2011 czy nie bedziesz się może wybierał jakoś do Wawy?
to ten wydeszek byś mógł zabrać Jakarti - Pią 19 Sie, 2011 predzej ktorys z chopakow - np Pan Rajdowiec Marek23 albo Pan Globtroter Bart albo Pan Tunink Geko i pewnie kilku innych michool_vt - Pią 19 Sie, 2011
PiTT napisał/a:
czy nie bedziesz się może wybierał jakoś do Wawy?
nie planuje PiTT - Pią 19 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
PiTT napisał/a:
czy nie bedziesz się może wybierał jakoś do Wawy?
nie planuje
spoko, luz, 25zł za przesyłkę to nie majątek
przytrzymaj go dla mnie i zgadamy się co do przesyłkimichool_vt - Pią 19 Sie, 2011
PiTT napisał/a:
przytrzymaj go dla mnie i zgadamy się co do przesyłki
spoko, nawoskuje go Michał - Pią 19 Sie, 2011 mozliwe ze rajdowiec23 bedzie 27mego sie ze mno widziałmichool_vt - Pon 22 Sie, 2011 bump