HH.ORG na Torze - 29.07.2011 - TOR POZNAŃ Szkolenie
Jakarti - Wto 26 Lip, 2011 ciumkaj bona Yarko - Śro 27 Lip, 2011 heh... oby się trochę wypogodziło, bo jak na razie prognozy nie są zbyt optymistyczne Jakarti - Śro 27 Lip, 2011 taaaa...
na dwoje babka wrozyla.
http://pogoda.onet.pl/0,198,38,poznan,miasto.html
jedziesz z rana czy czwartek w nocy?Yarko - Śro 27 Lip, 2011
Jakarti napisał/a:
jedziesz z rana czy czwartek w nocy?
rano w piątek, planowałem wyjazd z miasta o 4:00, może jakoś razem zrobimy trase ?Jakarti - Śro 27 Lip, 2011 kurf
samemu to mi sie nie chcialo ale we dwoch to juz troche inaczej
pomyslemYarko - Śro 27 Lip, 2011 we dwóch sprawniej pójdzie
zostajecie w Poznaniu do soboty ? ja szukam własnie jakiegoś hotelupP - Śro 27 Lip, 2011 jazda z rana taka dluga trase to troche słaby pomysł..ja pamietam tak pojechałem na YTP do Poznania...za odprawie spałem a na jeździe nie mogłem się skupić człowiek taki zmeczonyYarko - Śro 27 Lip, 2011
pP napisał/a:
jazda z rana taka dluga trase to troche słaby pomysł..ja pamietam tak pojechałem na YTP do Poznania...za odprawie spałem a na jeździe nie mogłem się skupić człowiek taki zmeczony
raczej nie mam innego wyjścia, jutro praca + ogarnięcie auta, więc do Poznania dojechałbym nie wcześniej jak na 2 w nocy, poza tym jakoś nie lubię jeździć w nocyJakarti - Śro 27 Lip, 2011 ja tez ruszałbym jakos po 20 , znajac zycie ok 21.
musze przegadac z passangerem
zostałbym na noc z piatku na sobotę.M - Śro 27 Lip, 2011 Do poznania od wawy idzie już chyba autostrada wiec nie powinno byc zle..
idzie czy nie idzie bo już się pogubiłem?
Yarko - Śro 27 Lip, 2011
Jakarti napisał/a:
ja tez ruszałbym jakos po 20 , znajac zycie ok 21.
musze przegadac z passangerem
zostałbym na noc z piatku na sobotę.
rezerwowaliście już jakiś hotel ?Jakarti - Śro 27 Lip, 2011 nie.
ostatnio bylem w ibisiepP - Śro 27 Lip, 2011
Yarko napisał/a:
raczej nie mam innego wyjścia, jutro praca + ogarnięcie auta, więc do Poznania dojechałbym nie wcześniej jak na 2 w nocy, poza tym jakoś nie lubię jeździć w nocy
ale tu kufa nie chodzi o to czy lubisz czy nie lubisz..na poznaniu się lata i 200km/h i wtedy juz sie robic niebezpiecznie..ja przynajmniej czulem sie malo pewnie taki zmeczony i nastepnym razem bym pojechal dzien przed..ale ja to ja Yarko - Śro 27 Lip, 2011
pP napisał/a:
Yarko napisał/a:
raczej nie mam innego wyjścia, jutro praca + ogarnięcie auta, więc do Poznania dojechałbym nie wcześniej jak na 2 w nocy, poza tym jakoś nie lubię jeździć w nocy
ale tu kufa nie chodzi o to czy lubisz czy nie lubisz..na poznaniu się lata i 200km/h i wtedy juz sie robic niebezpiecznie..ja przynajmniej czulem sie malo pewnie taki zmeczony i nastepnym razem bym pojechal dzien przed..ale ja to ja
wiem ile się jeździ po Poznaniu, ale po pierwsze każdy organizm jest inny, po drugie gdybym nie miał zobowiązań to mógłbym tam siedzieć od czwartku od południa, zrobić track day w piątek i sobotę i wrócić sobie w niedzielę, ale życie to nie je*bajkapP - Śro 27 Lip, 2011