To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 29.07.2011 - TOR POZNAŃ Szkolenie

Jakarti - Wto 26 Lip, 2011

ciumkaj bona :)
Yarko - Śro 27 Lip, 2011

heh... oby się trochę wypogodziło, bo jak na razie prognozy nie są zbyt optymistyczne :/
Jakarti - Śro 27 Lip, 2011

taaaa...
na dwoje babka wrozyla.
http://pogoda.onet.pl/0,198,38,poznan,miasto.html

jedziesz z rana czy czwartek w nocy?

Yarko - Śro 27 Lip, 2011

Jakarti napisał/a:
jedziesz z rana czy czwartek w nocy?

rano w piątek, planowałem wyjazd z miasta o 4:00, może jakoś razem zrobimy trase ?

kurf :D
samemu to mi sie nie chcialo ale we dwoch to juz troche inaczej
pomyslem

Yarko - Śro 27 Lip, 2011

we dwóch sprawniej pójdzie
zostajecie w Poznaniu do soboty ? ja szukam własnie jakiegoś hotelu

pP - Śro 27 Lip, 2011

jazda z rana taka dluga trase to troche słaby pomysł..ja pamietam tak pojechałem na YTP do Poznania...za odprawie spałem a na jeździe nie mogłem się skupić człowiek taki zmeczony
Yarko - Śro 27 Lip, 2011

pP napisał/a:
jazda z rana taka dluga trase to troche słaby pomysł..ja pamietam tak pojechałem na YTP do Poznania...za odprawie spałem a na jeździe nie mogłem się skupić człowiek taki zmeczony

raczej nie mam innego wyjścia, jutro praca + ogarnięcie auta, więc do Poznania dojechałbym nie wcześniej jak na 2 w nocy, poza tym jakoś nie lubię jeździć w nocy

ja tez ruszałbym jakos po 20 , znajac zycie ok 21.
musze przegadac z passangerem :)

zostałbym na noc z piatku na sobotę.

M - Śro 27 Lip, 2011

Do poznania od wawy idzie już chyba autostrada wiec nie powinno byc zle..
idzie czy nie idzie bo już się pogubiłem?

:lol2:

Yarko - Śro 27 Lip, 2011

Jakarti napisał/a:
ja tez ruszałbym jakos po 20 , znajac zycie ok 21.
musze przegadac z passangerem :)

zostałbym na noc z piatku na sobotę.

rezerwowaliście już jakiś hotel ?

nie.
ostatnio bylem w ibisie

pP - Śro 27 Lip, 2011

Yarko napisał/a:
raczej nie mam innego wyjścia, jutro praca + ogarnięcie auta, więc do Poznania dojechałbym nie wcześniej jak na 2 w nocy, poza tym jakoś nie lubię jeździć w nocy

ale tu kufa nie chodzi o to czy lubisz czy nie lubisz..na poznaniu się lata i 200km/h i wtedy juz sie robic niebezpiecznie..ja przynajmniej czulem sie malo pewnie taki zmeczony i nastepnym razem bym pojechal dzien przed..ale ja to ja :)

Yarko - Śro 27 Lip, 2011

pP napisał/a:
Yarko napisał/a:

ale tu kufa nie chodzi o to czy lubisz czy nie lubisz..na poznaniu się lata i 200km/h i wtedy juz sie robic niebezpiecznie..ja przynajmniej czulem sie malo pewnie taki zmeczony i nastepnym razem bym pojechal dzien przed..ale ja to ja :)

wiem ile się jeździ po Poznaniu, ale po pierwsze każdy organizm jest inny, po drugie gdybym nie miał zobowiązań to mógłbym tam siedzieć od czwartku od południa, zrobić track day w piątek i sobotę i wrócić sobie w niedzielę, ale życie to nie je*bajka

pP - Śro 27 Lip, 2011

Yarko napisał/a:
ale życie to nie je*bajka

masz rację :)

lub

a kto powiedział, że będzie łatwo :ble:

ewentualnie

przepraszam :]