rzuciłem okiem na prognozę pogody - w weekend ma być w miarę słonecznie, tylko niezbyt ciepło (~10 stopni).mi - Pon 11 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
rzuciłem okiem na prognozę pogody - w weekend ma być w miarę słonecznie, tylko niezbyt ciepło (~10 stopni).
kurde - którego slicka zakładać? Jakarti - Pon 11 Kwi, 2011 proponuje tego z najwiekszym bieznikiem was79 - Pon 11 Kwi, 2011 Bartolini, przelew doszedł?Bart - Pon 11 Kwi, 2011 już dawno wydany Bart - Pon 11 Kwi, 2011 Ekipy pozaytrcowej będzie jednak dużo mniej, nie przyjeżdżają drifterzy, więc zostaje kilku chłopaków z ytrc, kilku z hh.org i tyle. Chyba Maliniok się pojawi. Czyli raczej kameralnie. Ktoś jeszcze chętny?iQ - Pon 11 Kwi, 2011 Ja leon - Pon 11 Kwi, 2011 fajnie że kameralnie będzie można naprawdę dobrze poupalać
ja się wstępnie zapisałem też na sobotę ale niestety nie dam rady więc niedziela musi być gruba
btw jak wszystko dobrze pójdzie to będzie laptimer - na miejscu zrobimy zrzutkę na flaszkę dla Panów Toxic i Wasq w ramach "amortyzacji sprzętu" martin.h - Pon 11 Kwi, 2011 Ja chyba odpadnę, coś czuję że nie będę w stanie dojechać na tor o własnych siłach