ile spanie?M - Sob 26 Mar, 2011 mbank
a spanie - dwuosobowy pokój chyba 110PLN ze sniadaniem w cenie
Fajnie jakby byla zadeklarowana liczba osob na sobote to bym zrobil rezerwacjęM - Sob 26 Mar, 2011 OK, zbieramy na zaliczkę, w sumie to już niedużo brakuje
Potwierdzilem termin 8.05 jeżdzimy 9-15, jest instruktor, wszystko nabiera kolorów co mnie bardzo cieszy.Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 ok - moze z nocką się ogarne, ale do końca nastepnego tyg się zdeklaruje na 100%Yarko - Sob 26 Mar, 2011 ja ze swojej strony deklaruję wykonanie numerów startowych, robimy takie jak na Radom czy jakieś inne ?M - Sob 26 Mar, 2011 Git zróbmy takie same:) Ja mam jeszcze "20" przyklejone od ostatniego radomia
Nie chce nic mówić ale raczej będziemy mieli fajny pomiar czasu bazujący na szybkim GPS
Czyli pełny log z przejazdu + międzyczasy na bramkach niczym w GT Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 fiu fiu zapowiada się ciekawie M - Sob 26 Mar, 2011 Mam nadzieje że będzie miło jak ostatnio (jeśli wierzyć opiniom uczestników)
Duża wartość dodana to instruktor i jego uwagi podczas jazdy, wiele osób bardzo sobie to chwaliło.arssss - Sob 26 Mar, 2011 Bart, A Ty chcesz jechac w sobotę czy w niedzielę?Bart - Sob 26 Mar, 2011 jeśli już, to myślę raczej o sobocie. Bliżej ósmego maja trzeba będzie jakieś decyzje podjąć - kiedy, czym i w jakim towarzystwie jechać.arssss - Sob 26 Mar, 2011 Bart, Tylko wiesz nie można za długo czekac żeby M mógł zrobic rezerwacje.
Jesli nie będzie czym to ja mogę zawinac od mamy Getza i można pojechac dla rekreacji,oglądary i jakiegoś piwkowania. M - Sob 26 Mar, 2011 Pany, opłata jest od samochodu a nie kierowcy jeśli chodzi o tor, możecie zrobić jak Tomson z chłopakami, przyjechali cifem 90koni i sobie pojezdzili po kosztach. Fun był a nie zawsze trzeba walczyć o złote gacie. To jest dosc ciekawy obiekt nawet zeby pojezdzic sobie jakims zamulaczem to warto.