HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Gaydek - Pon 24 Sty, 2011 Vlodarsky, liczę na Ciebie dlatego dodałem Cię do listy Gotti - Pon 24 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
Gotti napisał/a:
Ja jestem chętny i mam jeszcze jedną chętną osobę. Da się?
Da się. A czym... z ciekawości?
To proszę nas zapisać, przelew puszczę jakoś na dniach.
Ja - 911 T
Tomasz - Mini Cooper S
senkjuade - Pon 24 Sty, 2011 z krakowa by ktos sie wybieral?? zeby moze lawetke na kilka aut wziasc, zawsze troszke taniej wychodzi:DBarejka - Pon 24 Sty, 2011 ade, przyznaj sie ze astra nie dojedzie ade - Pon 24 Sty, 2011
Barejka napisał/a:
ade, przyznaj sie ze astra nie dojedzie
heheheh;d
jeszcze nigdy sie nie zepsula!!! wiem, ze to moze byc nie do wiary dla wlascicieli francuzow, ale tak wyszlo:d
poza tym wole jechac dupowozem z klima i audio, niz w ryczacym i czeszczacym furze... no i zawsze jednak moze byc ten pierwszy raz kiedy sie cos sypnie:D i wolalbym o 19 w niedziele nie martwic sie jak wrocic do domu i co z robic z rozkraczonym autem 500km od domu:dBart - Pon 24 Sty, 2011 http://www.google.pl/sear...q=z%C5%82om+pozPassenger - Wto 25 Sty, 2011 Potwierdziły się 3 osoby z Scirocco-clubu:
Górnik
Lucas
Adiq
Przelewy lada moment... PieQt - Wto 25 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
07. PieQt?
Teraz trzeba to podzielić przez dwa i powstanie lista uczestników .
pisałem w innym wątku, że zajebisty ze mnie logistyk. Bardzo chciałem jechać, ale popierdoliły mi się weekendy i wyjeżdżam (niestety nie do poznania), co więcej sam kurwa wybrałem właśnie ten weekend, żeby mi nie kolidowałCHRZANEK - Wto 25 Sty, 2011 Nie mogę się zdeklarować co do jeżdżenia (bo póki co nie mam fury do tego celu) ale wsiadam do kogoś na prawy i jadę posłuchać i popatrzeć.M - Wto 25 Sty, 2011 Ja czekam na cashflow i pędem wpłacambudzik - Wto 25 Sty, 2011 A przyjechac poznac was i foto porobic można?
Jak przyjade 126p, to wpuścicie na bramie ?Gaydek - Wto 25 Sty, 2011 Gotti, czekam w takim razie na przelew.
Passenger, dzięki za info.
PieQt, wpisałem Cię na listę, bo miałem nadzieję, że coś da się z tym jeszcze zrobić, ale OK, skreślam kolegę.
budzik, a Kaszel do Poznania dojedzie? .106 - Wto 25 Sty, 2011 mnie rowniez prosze wykreslic z listybudzik - Wto 25 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
budzik, a Kaszel do Poznania dojedzie? .
Wezme bagażnik części to dojedzie
A tak na serio, zrobiłbym sobie jakiś wiosenny trip a Poznań, tor, i hh.org to dobra motywacja Jaco - Wto 25 Sty, 2011 ee w tym terminie jest Świdnicki...