no i nadal nie wiem czy przywrócenie do stanu 106 jest możliwe...i co trzeba zrobić z końcówką żeby mi pasowała do 106 zgjąć w dół czy jak ?
Najłatwiej przeciąć na wysokości tylnej belki i przyspawać pod innym kątem, żeby wylot był przesunięty w stronę osi podłużnej auta, racja ? vitesse - Wto 28 Gru, 2010 wyciac otwor w zderzaku Anonymous - Czw 27 Sty, 2011 Masz może kompa do 16v, na jedną kość? wiązka kabinowa? wąż do wymiennika ciepła?Bad-i - Czw 27 Sty, 2011
AndreXSi napisał/a:
Masz może kompa do 16v, na jedną kość?
Ja taki mam vitesse - Czw 27 Sty, 2011 kompletne zawieszenie gmax sprezyny i amorki przod tyl
ktos by chcial za 500 zł ?qbica - Czw 27 Sty, 2011 co to za gmax?vitesse - Czw 27 Sty, 2011 gmax supersport
cos takiego
http://www.gmaxloweringsp...t/prod_561.html
dla Was oddam za 300 złwas79 - Pią 28 Sty, 2011
qbica napisał/a:
co to za gmax?
to jest punkt "g" w wersji maxmisiek86electro - Sob 12 Lut, 2011 vitesse magnex środkowy aktualny?vitesse - Pią 22 Kwi, 2011 Panowie robie porzadki zostały mi np.
nakładki na progi oddam po 50 zł
nakładki na drzwi po 40 zł
nakładki na błotniki przednie 30 i 50 zl
zderzak tył 50 złvitesse - Sob 23 Kwi, 2011 widze ze Tylko Grzesiek VTS kupuje czesci Grzesiek VTS - Sob 23 Kwi, 2011 Wiesz co powiem tak "SPADAJ DZIADU" i juz .... ja wiem ty wsio sprzedasz za 500 zl ale jak trzeba cos kupić to oglądasz tysiąc razy i jeszcze nie pasuje , ktoś robi dobra cenę dla Ciebie to dajesz mniej ….. wiec ….
Pozdro i koniec OT .Tomcat - Sob 23 Kwi, 2011 Generalnie sporo nienawiści tutaj widzę.Grzesiek VTS - Sob 23 Kwi, 2011 Panie P. takie czasy nastały vitesse - Nie 24 Kwi, 2011 grzesiu w dobrej ceny to Ty mi nie robisz, a nie raz sprzedales mi towar niby cacy a pozniej wychodza wady, wybacz jak mam Ci dac 270 za pol os gdzie na allegro kupilem za 150 to wybacz, za kolo pasowe chciales 200 kupilem za 50 itp. czasem dzwonie do Ciebie z nadzieja ze dasz cene po znajomosci, ale na to widze nie maco liczyc. dobrze ze masz zbyt Panie handlarz. Drogie masz czesci i to nie tylko moje zdanie, niestety Grzesiu to co dobre sie skonczylo teraz wazna jest dla Ciebie tylko kasa...
A towar coz wole ogladac, bo raz mi sprzedales niby piekna pucharowke a po umyciu przegnila sie okazala wiec wiesz