Anonymous - Pon 22 Lut, 2010 Wierzysz w to ze takie plastikowe imadło utrzyma Ci aparat podczas jazdy po torze ?Barejka - Pon 22 Lut, 2010 Gołąb, ma racje, ciezki aparat bedzie drzal jak cholera na tej lichej konstrukcji Cartoon - Pon 22 Lut, 2010 Ja sobie zakupiłem cosik takiego --> http://allegro.pl/item932...p_warszawa.html
Karq testował na torze i podobno daje radę Bart - Pon 22 Lut, 2010
Gołąb napisał/a:
Wierzysz w to ze takie plastikowe imadło utrzyma Ci aparat podczas jazdy po torze ?
jeżdżę po ulicach, tory są dla pedryli!Bad-i - Pon 22 Lut, 2010 Grzechu aparatem to nic sie nie nagra niestety
Jak chcecie to kupujcie, ale jak bedziecie chcieli pozyczyc na jakis wypad to dajcie znac.KarQ - Pon 22 Lut, 2010
Cartoon napisał/a:
Karq testował na torze i podobno daje radę
Zgadza się. Trzęsie się tyle co auto, bo jest przyczepiony do szyby na 5 centymetrowym ramieniu.
Też muszę kupić, albo nie oddam Tobie grzech - Pon 22 Lut, 2010 a dlaczego aparat jest fuu ? jesli jakas kamerka 640x480 ma dac rade to taki byle jaki aparat 3mpixels tez powinien ? pytam, bo rozgladam sie za czyms do onboardow i nie wiem na co zwrocic uwage, jaka kamere wybrac , ... a i nie chce miec jakiegos pluskwa na szybe
doczytalem juz ze dobrze zeby miala wejscie audio (rozumiem ze po to zeby podlaczyc interkom)Bad-i - Pon 22 Lut, 2010 aparat nigdy nie bedzie mial stabilizacji obrazu, dlatego najlepiej kupic uzywana kamere na kasety m i git.Anonymous - Pon 22 Lut, 2010 mam gdzies stara telewizyjną bete w piwnicy,tylko ze wazy z 4 kg,ta przyssawa to chyba nie da radyMichał - Wto 23 Lut, 2010 aktualnie , tanie handycamy zawstydzają "porządne" kamery
lepiej kupić używańca wlasnie handycama ....
takie cos generalnie mało co nagra w warunkach prześwietlonych i niedoświetlonychAnonymous - Wto 23 Lut, 2010
Synek napisał/a:
aktualnie , tanie handycamy zawstydzają "porządne" kamery
lepiej kupić używańca wlasnie handycama ....
takie cos generalnie mało co nagra w warunkach prześwietlonych i niedoświetlonych
Synek , jakies propozycje mógłbyś rzuci , bo wiesz znasz sie najlepiej na tym Bad-i - Wto 23 Lut, 2010 jedyne na czym Majk sie zna to plastikowych cycach mega MILFa z Dekady.Anonymous - Wto 23 Lut, 2010
Bad-i napisał/a:
jedyne na czym Majk sie zna to plastikowych cycach mega MILFa z Dekady.
Drone - Śro 03 Mar, 2010 Temat postu: Re: Kamera Do On-Board'u
Gołąb napisał/a:
Co myślicie o nie a takze o tym jak nagrywa ?
Może jakiś zakup grupowy ktoś będzie w stanie ogarnąć ?
Jakby co, to ja jestem chętny na jedną sztukę KarQ - Czw 04 Mar, 2010 To ja Ci mogę sprzedać