Techniczne - Anti-lift kit - Whiteline - kto może załatwić
Janusz - Nie 24 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
jasne, ja jeszcze nic nie wymieniałem u siebie
jakie miałeś objawy?
zakładałeś oryginały? słyszałem że te tańsze zamienniki włał aśnie starczają na krótko i lepiej jak coś to zakładać oryginały
zobaczymy jak będzie z tymi
elementy zawieszenia do vw na pierwszy montaz (oryginały) robi lemfoder czy jak się to tam pisze Passenger - Pon 25 Sty, 2010 PiTT, czekam na relację z efektów - czytałem wiele pozytywnych opinii o WALK, głównie na angielskich forach... Napisz czy efekt wart jest tej ceny.PiTT - Pon 25 Sty, 2010
Passenger napisał/a:
PiTT, czekam na relację z efektów - czytałem wiele pozytywnych opinii o WALK, głównie na angielskich forach... Napisz czy efekt wart jest tej ceny.
jak tylko zamontuję to przetestuję
akurat jestem mega wyczulony na punkcie każdej zmiany w aucie, więc jeśli cokolwiek się zmieni to to wyczuję
jak nie będzie różnicy to też napiszę martin.h - Pon 25 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
akurat jestem mega wyczulony na punkcie każdej zmiany w aucie, więc jeśli cokolwiek się zmieni to to wyczuję
Najpierw napuść sobie wody do wanny rasta - Pon 25 Sty, 2010 Rożnica już
W portfelu PiTT - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
Najpierw napuść sobie wody do wanny
drogi Xero Boy'u (fajnie, już mi się podoba)
Twoja każda wypowiedz ma charakter zaczepny, jakbym mógł to bym Ci przypi@rdolił ostrzeżenie, ale na szczęście dla Ciebie nie mam takiej władzy
dzięki takim debilnym komentarzom zaczyna się tu robić zła atmosfera
apeluję do Twoich rodziców aby zabrali Ci kabel zasilający od kompa na jakiś czas saxorulez - Pon 25 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
drogi Xero Boy'u (fajnie, już mi się podoba)
Twoja każda wypowiedz ma charakter zaczepny, jakbym mógł to bym Ci przypi@rdolił ostrzeżenie, ale na szczęście dla Ciebie nie mam takiej władzy
dzięki takim debilnym komentarzom zaczyna się tu robić zła atmosfera
apeluję do Twoich rodziców aby zabrali Ci kabel zasilający od kompa na jakiś czas
wpisuje sobie to do notatnika z powiedzeniami userów, kiedyś to opublikujękubas - Pon 25 Sty, 2010 martin.h - Pon 25 Sty, 2010 PiTT, masz trochę dystansu do Siebie?
Jeśli ta wypowiedz Cię obraziła, to przepraszam Aczkolwiek mnie wypowiedź z wanną bardzo rozbawiła.
Ja tez nie raz byłem obrażany, wyśmiewany itp., nie wspomnę już o zamianie 'evo' na martin.h', ale wiesz co? Mam to w dupie.kubas - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Ja tez nie raz byłem obrażany, wyśmiewany itp., nie wspomnę już o zamianie 'evo' na martin.h', ale wiesz co? Mam to w dupie.
przyznaje się ja byłem inicjatorem zamiany evo na martin.h PiTT - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT, masz trochę dystansu do Siebie?
Jeśli ta wypowiedz Cię obraziła, to przepraszam Aczkolwiek mnie wypowiedź z wanną bardzo rozbawiła.
Ja tez nie raz byłem obrażany, wyśmiewany itp., nie wspomnę już o zamianie 'evo' na martin.h', ale wiesz co? Mam to w dupie.
hehe, uwierz mi że dystansu do siebie mam więcej niż sobie wyobrażasz
ale z czasem niektóre kawały przestają smieszyć, wydaje mi się że nie do końca wiesz gdzie jest granica
obrazić absolutnie nie, jedynie nie widzę sensu pisać w kółko te same teksty
co do wanny to domyśl się czy pisałem to na poważnie czy nie
nie obrażam się, a Ciebie jak ktoś obraża to też się nie dawaj, nikt nie ma prawa wchodzić Ci na głowę
kasujemy urazy i dalej spamujemy, co myślisz o takim układzie? martin.h - Pon 25 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
kasujemy urazy i dalej spamujemy, co myślisz o takim układzie?
Nie mam do nikogo urazu. To o czym spamujemy? PiTT - Pon 25 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
PiTT napisał/a:
kasujemy urazy i dalej spamujemy, co myślisz o takim układzie?
Nie mam do nikogo urazu. To o czym spamujemy?
i co znowu zaczynasz?!
jak to o czym, jak w temacie, co praktycznie może poprawić taki zestaw "anti-lift kit"?rasta - Pon 25 Sty, 2010 Samopoczucie kierownika? PiTT - Pon 25 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Samopoczucie kierownika?
eee, nie no bez jaj
sporo osób to montowało i zauważali zmiany
zresztą, tak jak już pisałem pewnie
u mnie obecny jest problem z przesuwaniem tych "ramion"
w ASO nie dali sobie z tym rady, wychodzi na to że ten materiał z którego jest wykonany nie jest zbyt dobry i się wygina co przekłada się na przesuwanie i stukanie
może właśnie u mnie ktoś kiedyś założył zamienniki, nie mam pojęcia, wiem że prawie połowę wartości tych zostawiłem w ASO i zupełnie nic to nie pomogło
dlatego to jest jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy