Jakarti napisał/a:
heheheheheheheheh
kompleksik mr Polo w gaciach??
milcz niedouczony gówniarzu
PiTT - Pią 15 Sty, 2010 strasznie emocjonalnie podchodzicie to tych tematów, spokojnie Panowie, luźne pytanie, jeśli by ktoś podobne zadał to też bym napisał co wg. mnie warto i dlaczego
4x4 bo poza okresem zimowym można sobie czasami po lasach polatać, ale lajtowo
kombi no bo nie mam takiego auta w które mogę się zapakować i pojechać np. na weekend w góry
oczywiście do golfa można to samo zrobić, ale jeśli bym chciał jechać w 4 osoby to odpada
kombi ma być uzupełnieniem obecnego auta, ale nie żaden wypas, tylko coś za rozsądne pieniądze, jak będzie diesel to jeszcze lepiej bo oszczędnie i nie wykluczam też jazdy na codzień na zmianę z golfem
nie chcecie pomagać to wypier... k-mart - Pią 15 Sty, 2010 PiTT, pomoge Ci: sprzedam Ci moje 530i.
PiTT - Pią 15 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
PiTT, pomoge Ci: sprzedam Ci moje 530i.
za 10k na gotowo? biorę martin.h - Pią 15 Sty, 2010
Jaco napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Ale biegi zapinały sie z boskim "klangiem" - niczym dekwencja w WRC
To może Martin powinien sobie taką sprawić, zmieniając biegi czuł by się jak w Evo z kłówką
W "dziesiątce" (manual, nie kłówka) biegi zmieniały się z takim fajnym kliknięciem k-mart - Pią 15 Sty, 2010 a moze leg turbo?
ostatnio sobie jechalem 1,4zl pod spora gorke, a tu taka trumna przeleciala obok mnie lewymmartin.h - Pią 15 Sty, 2010 Jeśli kombi 4x4, to tylko stare Legacy Turbo. Dobry stały 4x4 i niezniszczalny silnik ze starym blokiem podatnym na mody (wytrzymuje 300 KM).PiTT - Pią 15 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
a moze leg turbo?
ostatnio sobie jechalem 1,4zl pod spora gorke, a tu taka trumna przeleciala obok mnie lewym
jak najbardziej, też patrzyłem ostatnio na aukcje, podoba mi się i mieści się w budżeciek-mart - Pią 15 Sty, 2010 dobry wybor.
kozak, w srodku ladniejszy od gt-ka.
Doyebiesz 18", gwint, zardzewiala maske bagaznik na dach z jakas beczka, i juz jestes "cult".
CHRZANEK - Pią 15 Sty, 2010 No a forester 1 gen ???
W wersji turbo ma 170KM (odprężony w stosunku do imprezy) ale za to lepszy w terenie
Miałbyś kombi i 4x4 w jednymmartin.h - Pią 15 Sty, 2010
CHRZANEK napisał/a:
No a forester 1 gen ???
W wersji turbo ma 170KM (odprężony w stosunku do imprezy) ale za to lepszy w terenie
Miałbyś kombi i 4x4 w jednym
Kiedyś marzyłem o Foresterze Turbo... dopóki się tym nie przejechałem. Silnik jak to każde turbo, zbiera się ładnie, ale pod względem zawieszenia i właściwości jezdnych tragedia.CHRZANEK - Pią 15 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
ale pod względem zawieszenia i właściwości jezdnych tragedia