michool_vt - Wto 05 Sty, 2010 a sikacie potem odbytem? qbus - Wto 05 Sty, 2010 michool wiemy ze ty nie jesz w ogole... jestes studentem w koncu Franek - Wto 05 Sty, 2010 qbus, w Skawinie przy dworcu jest taka budka z zapiekankami, jeśli mówisz o tym to mistrz!martin.h - Wto 05 Sty, 2010
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
W jedzeniu najważniejsze jest aby smakowało. Muchy też żrą gówno i żyją.
Mysle Martin ze czasem strach CI podać reke.
Taka jest prawda. Jakbym się miał zastanawiać co ktoś robił z mięsem, wędliną, serem czy czymś innym co jem to pewnie musiałbym otworzyć swoją mleczarnię, masarnię, piekarnię i ogródek warzywny.M - Wto 05 Sty, 2010 Spokokubas - Wto 05 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
ogródek warzywny.
farmville się nad ?martin.h - Wto 05 Sty, 2010
qbus napisał/a:
bart napisał/a:
pyszniejszy to chyba nie do końca trafione słowo w wypadku hamburgerów za 4 zł
ziom wezme was na hamburgera do Skawiny jak bedziecie w krakowie to zobaczysz ze mozna zjesc naprawde dobrze za 4 zł
Dokładnie, ale niektórym się w dupach poprzewracało. Naczytają się jakiś artykułów, a potem twierdzą, że tanio nie da się dobrze zjeść.
A właściciele McDonalda, KFC czy innych dużych fast-foodów zacierają ręce.Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
W jedzeniu najważniejsze jest aby smakowało. Muchy też żrą gówno i żyją.
Mysle Martin ze czasem strach CI podać reke.
proponuję założyć osobny dział i wpisywać tam takie właśnie rodzynki...jebuem HH złote myśli czy jakoś tak...qbus - Wto 05 Sty, 2010
Franek napisał/a:
qbus, w Skawinie przy dworcu jest taka budka z zapiekankami, jeśli mówisz o tym to mistrz!
tak ta... zapiekanki tez sa mistrzowskie Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
A właściciele McDonalda, KFC czy innych dużych fast-foodów zacierają ręce.
ejj, nie wypowiedziałem się przecież o jakości żarła w Macu, napisałem o higienie...mój ziom jest kierownikiem w jednym Macu w BB, przez krótki okres pracował w jakiejś knajpie w supermarkiecie, po czym stwierdził, że może faktycznie te buły to padło, ale w sprawach higieny nie ma porównania - jeżeli ktoś zatruje się w Macu, to najpewniej nigdy nie wejdzie już do żadnej restauracji z Ronaldem na przedzie, a jeżeli ktoś zatruje się w Twojej Chorzowskiej budce, to właściwie wlał wylał...muchy zjedząVlodarsky - Wto 05 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
A właściciele McDonalda, KFC czy innych dużych fast-foodów zacierają ręce.
OD MOICH ULUBIONYCH LOKALI SIĘ OD.PIE.RDO.LCIE !!!! jasne ? bo już jadę do elektrycznego po
czepcie się śmierdzących chińskich knajp martin.h - Wto 05 Sty, 2010 Marku zapraszam, wpadniemy na hamburgera za 4 zł Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Marku zapraszam, wpadniemy na hamburgera za 4 zł
...ja potem zapraszam do mnie na sranie...papier bez ograniczeń Vlodarsky - Wto 05 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Marku zapraszam, wpadniemy na hamburgera za 4 zł
nie obrażaj mnie hambugsy są po 3 i czizy też po 3
Mój zestaw dnia :
BigMac
2 czizy
2 kurczakburgery
1 duże grytki
duża ajs tjii bez lodu
i leże i umieram z rozkoszy
w sushi odpowiednikiem jest jakieś 35-38 kawałków maków i innych
W Mc dobrze wiem, że jem żarcie najwyższej jakości martin.h - Wto 05 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
W Mc dobrze wiem, że jem żarcie najwyższej jakości
Jasne "kotlet z psa, trzeciej kategorii, zmielony razem z budą"