moja siostra jest teraz w USA ale wraca dopiero pod koniec stycznia
Wojewódzki, politycy, a teraz jeszcze chcesz nam powiedzieć, że znasz kogoś kto był w AMERYCE ????????????
Pytałem kogo mogłem Bad-i
najbliższe co się dowiedziałem to znajomi naszego recepcjonisty wracają z NY po Sylwestrze.KonradMK - Pią 18 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Wojewódzki, politycy, a teraz jeszcze chcesz nam powiedzieć, że znasz kogoś kto był w AMERYCE ????????????
znam też amerykańskiego nindże, może ci doyebać jak będziesz taki cwaniak
Vlodarsky - Pią 18 Gru, 2009 a królika bugsa ? on podobno zna Ciebie doktorku.Bad-i - Sob 19 Gru, 2009
Michał napisał/a:
coś czuje ...
Obrazek
też bym nie ryzykował
brylanty od gucciego
tak tak a przywiezie go Mr. T z druzyny A Mick - Sob 19 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
deport Mick - Sob 26 Gru, 2009 udało się wszystko załatwić tak jak chciałeś?Bad-i - Sob 26 Gru, 2009
Mick napisał/a:
udało się wszystko załatwić tak jak chciałeś?
Tak, jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc. Szczerze mowiac to nie liczylem ze sie wyrobie tym bardziej ze samolot jeszcze byl opozniony 3 godziny - ogolnie jakbym komus opowiedzial jak to wszystko wygladalo to nikt by nie uwierzyl.
8 osob zaangazowanych z czego tylko dwie znałem
p.s. temat mozna zamknacMick - Sob 26 Gru, 2009 coś czuje, że mi opowiesz jak wrocę do Wawy M - Sob 26 Gru, 2009 buzi buzi?Marek23 - Sob 26 Gru, 2009 do buzi106 - Sob 26 Gru, 2009 miAnonymous - Sob 26 Gru, 2009 pokaż lepiej tego sikorka Bad-i - Nie 27 Gru, 2009