To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Regulamin

Anonymous - Śro 09 Gru, 2009

kej, masz mój głos :pom:
Marek23 - Śro 09 Gru, 2009

Ze sponsoringu nic nie bedzie. Trzeba zarobic albo miec kontakty... Ci co mysleli,ze jest inaczej juz nie jezdza.
M - Śro 09 Gru, 2009

czy są jeszcze jakieś pytania?

eM napisał/a:
czy są jeszcze jakieś pytania?

Tak. Czemu ten regulamin jest tak nieprecyzyjny? Zle bylo bez tego? Jak chce miec regulyi,itd to sobie bede pisal na forumracing...

k-mart - Śro 09 Gru, 2009

no ja mam.

Dlaczego adamant nie naprawia hond?

Bo Hądy się nie psujo?

1. Forum jest prywatną inicjatywą – wszelkie zasady obowiązujące na forum ustalane są przez Radę Administratorów (wszystkie osoby w randze administratora).
2. Tematyką forum jest motoryzacja, ze szczególnym uwzględnieniem samochodów typu HotHatch.
3. Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi na forum, z zachowaniem warunków niniejszego regulaminu oraz przepisów prawa polskiego.
4. Zabrania się używania wulgaryzmów oraz zwrotów powszechnie uznawanych za obraźliwe. Użytkownicy forum są zobowiązani do przestrzegania kultury językowej.
5. Za treści zamieszczane w postach odpowiedzialni są wyłącznie autorzy postów – Administracja Forum (moderatorzy, junior administratorzy oraz administratorzy), w żaden sposób nie ponosi odpowiedzialności za te treści. Użytkownicy są zobowiązani do informowania Administracji Forum o wszelkich postach naruszających regulamin moderatorów, junior administratorów lub administratorów.
6. Usuwane będą wszelkie wypowiedzi:
a. zawierające obelgi, wyzwiska, wskazujące na choćby najmniejszy brak poszanowania dla innych klubowiczów,
b. zawierające prowokacyjne treści, mogące prowadzić do konfliktów,
c. niezgodne z prawem,
d. uznane przez moderatorów lub administratorów za nieodpowiednie.
7. Wobec osób naruszających regulamin stosowane będą kary, zgodnie z uznaniem moderatorów, junior administratorów lub administratorów. Decyzje w tym zakresie są ostateczne.
8. Avatary oraz podpisy:
a) naruszające zasady dobrego smaku
b) mogące wywoływać konflikty
c) uznane przez moderatorów lub administratorów za nieodpowiednie będą usuwane, bez konsultacji z zainteresowanym.
9. Administracja forum oraz osoby moderujące poszczególne grupy (np. Przyjaciele Hothatch.org) podejmują nieodwołalne decyzje o przyjęciu forowicza do grupy bądź usunięciu członka z grupy.
10. Administratorzy mają dostęp do numeru IP, który będą wykorzystywać w przypadku działań niezgodnych z prawem, w celu przekazaniu informacji właściwym organom ścigania.
11. Moderatorów, junior administratorów oraz administratorów powołuje Rada Administratorów.
12. W przypadku wątpliwości interpretacyjnych dotyczących niniejszego regulaminu, wiążącą wykładnie ogłasza Rada Administratorów.
13. Regulamin podlega zmianie przez Radę Administratorów oraz obowiązuje od dnia zamieszczenia nowego regulaminu na forum.
14. Regulamin obowiązuje od 1 grudnia 2009 r.
15. Saxo vts i 106 gti to najlepsze hothatche, nie zgadzajac sie z tym dostajesz latare w dach.
16. Jesli nie jestes z Warszawy, nie masz hothatcha a tez chcesz byc fajny, to wklejasz duzo fotek i filmow HD.

k-mart napisał/a:
przepisów prawa polskiego.
:lol2:
k-mart napisał/a:
Użytkownicy są zobowiązani do informowania Administracji Forum o wszelkich postach naruszających regulamin moderatorów, junior administratorów lub administratorów.
Bedzie skarżenie?
k-mart napisał/a:
wskazujące na choćby najmniejszy brak poszanowania dla innych klubowiczów,
Co z absurd. brak poszanowania mozna kulturalnie wyrazic. Poza tym klubowiczow? Czyli do zielonego lub szarego bedzie mozna sie z brakiem szacunku odniesc?
k-mart napisał/a:
8. Avatary oraz podpisy:
c) uznane przez moderatorów lub administratorów za nieodpowiednie będą usuwane, bez konsultacji z zainteresowanym.

Punkt b mnie rozwalil :lol2: Czyli nie wolno pisac o Hondzie,polityce,itd...
k-mart napisał/a:
10. Administratorzy mają dostęp do numeru IP, który będą wykorzystywać w przypadku działań niezgodnych z prawem, w celu przekazaniu informacji właściwym organom ścigania.
Dobrze, ze administracja przyznaje, ze ma wysoce zaawansowane urzadzenia do do namierzenia IP :lol2:

Jak juz ktos robi taki regulamin to niech sie chociaz przylozy, bo dla mnie to jest gniot.
A jak bym byl tu nowy i bym zobaczyl cos takiego, to bym sobie pomyslal,ze ktos sie poczul niedowartosciowany... Debilizm w pelnej krasie. Dziekuje.

michool_vt - Śro 09 Gru, 2009

:>
Bart - Śro 09 Gru, 2009

zesrałem się!

a co rasta na to?
Gaydek - Śro 09 Gru, 2009

Qarwa!
PieQt - Czw 10 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
k-mart napisał/a:
przepisów prawa polskiego.
:lol2:
k-mart napisał/a:
Użytkownicy są zobowiązani do informowania Administracji Forum o wszelkich postach naruszających regulamin moderatorów, junior administratorów lub administratorów.
Bedzie skarżenie?
k-mart napisał/a:
wskazujące na choćby najmniejszy brak poszanowania dla innych klubowiczów,
Co z absurd. brak poszanowania mozna kulturalnie wyrazic. Poza tym klubowiczow? Czyli do zielonego lub szarego bedzie mozna sie z brakiem szacunku odniesc?
k-mart napisał/a:
8. Avatary oraz podpisy:

Punkt b mnie rozwalil :lol2: Czyli nie wolno pisac o Hondzie,polityce,itd...
k-mart napisał/a:
Dobrze, ze administracja przyznaje, ze ma wysoce zaawansowane urzadzenia do do namierzenia IP :lol2:

Jak juz ktos robi taki regulamin to niech sie chociaz przylozy, bo dla mnie to jest gniot.
A jak bym byl tu nowy i bym zobaczyl cos takiego, to bym sobie pomyslal,ze ktos sie poczul niedowartosciowany... Debilizm w pelnej krasie. Dziekuje.

właściwie to nie wiem, czy wdawać się z Tobą w dyskusję, czy nie - chyba powinienem zacząć od napisania czegoś w Twoim tonie - tak żebyś zrozumiał - z tego co piszesz to smutny impotent z Ciebie - zal mi Ciebie itd.

Poza tym nic wynika z Twojego postu, ponieważ tak na prawdę nie wykazałeś żadnych błędów - albo napisz o konkretach, albo daj sobie spokój z takimi ogólnikami - więc konkrety proszę.

HH może być z formalnego punktu widzenia bandą gości brędzlujących się nad gadką o samochodach, albo można zrobić coś nowego - żeby były reklamy jak pisał Marek, to trzeba istnieć z prawnego punktu widzenia, taki regulamin to pierwszy krok do zarejestrowania HH jako podmiotu prawnego. ktoś musi wziąć odpowiedzialność za ten podmiot - a ciężko wziąć odpowiedzialność prawną za coś, co nie jest w żaden sposób uregulowane

z regulaminu tak naprawdę wynika jedna ważna dla wszystkich informacja - czerwoni mogą wszystko, a funkcyjni mogą trochę mniej - czyli nic się nie zmienia. Więc nie wiem nad czym bijecie pianę.

Marek23 - Czw 10 Gru, 2009

PieQt napisał/a:

właściwie to nie wiem, czy wdawać się z Tobą w dyskusję, czy nie - chyba powinienem zacząć od napisania czegoś w Twoim tonie - tak żebyś zrozumiał - z tego co piszesz to smutny impotent z Ciebie - zal mi Ciebie itd.

PieQt napisał/a:
Poza tym nic wynika z Twojego postu, ponieważ tak na prawdę nie wykazałeś żadnych błędów - albo napisz o konkretach, albo daj sobie spokój z takimi ogólnikami - więc konkrety proszę.

W sumie nie wiem skad atak twojej osoby na mnie,ale ok, niech Ci bedzie.
Ja nie wykazalem bledow Panie Prawniku, tylko glupote tego regulaminu, ktory mozna sobie w takiej formie podarowac. A jesli nawet jest on do czegos "wiekszego" potrzebny, to lepiej tego czegos nie wrzucac na forum, bo ciezko to cos czytac.

Byc moze to Ty sam splodziles to cos, bo ciezko inaczej Twoja irytacje moim postem wytlumaczyc.