Krzyżanowice z najbardziej chamską dyskoteką...tam może szansa na wyruchanie miejscowej świni na to auto.
może jakiś zbiorowy wypad?
Marek23 - Pią 30 Paź, 2009
bart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Krzyżanowice z najbardziej chamską dyskoteką...tam może szansa na wyruchanie miejscowej świni na to auto.
może jakiś zbiorowy wypad?
_____
Tam mozesz doświadczyc ewentualnie zbiorowego napadu...KonradMK - Pią 30 Paź, 2009 marek był, zaliczył, dupa zszyta ale ból pozostał Marek23 - Pią 30 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
marek był, zaliczył, dupa zszyta ale ból pozostał
Jakbym wiedział, że Twoja stara ma takiego duzego to bym tam się nie wybierał.KonradMK - Pią 30 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Jakbym wiedział, że Twoja stara ma takiego duzego to bym tam się nie wybierał.
Gdybyś się nie wybrał z grupą dziewczynek z kółka parafialnego nie byłoby tematuMarek23 - Pią 30 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Gdybyś się nie wybrał z grupą dziewczynek z kółka parafialnego nie byłoby tematu
Obiecałem, ze pokaże im babe z dużym chu.jem, więc pojechały ze mną...KonradMK - Pią 30 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Gdybyś się nie wybrał z grupą dziewczynek z kółka parafialnego nie byłoby tematu
Obiecałem, ze pokaże im babe z dużym chu.jem, więc pojechały ze mną...
A zamiast baby z chu... zobaczyły kolesia z chu... w dupie heheMarek23 - Pią 30 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Obiecałem, ze pokaże im babe z dużym chu.jem, więc pojechały ze mną...
A zamiast baby z chu... zobaczyły kolesia z chu... w dupie hehe
Hehe, Twoja stara tez wszystko musi wypaplac. Zero dyskrecji...Vlodarsky - Pią 30 Paź, 2009 a ja padłem... myślałem, że wejdę w śmieszną dyskusje z Markiem ale przyszedł Kondzio... jesteście dobrze posrani !!
Gaydek mam 3 lata i mi dach nie cieknie. Sprawuje się lepiej niż w Porsche mojego ojca które jest o 10 lat świetlnych młodsze...Loko - Pią 30 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Sprawuje się lepiej niż w Porsche mojego ojca które jest o 10 lat świetlnych młodsze...
Bo nie od dziś wiadomo ze od porsche to tylko gówno gorsze Michał - Sob 31 Paź, 2009
kurwa, takiego zainteresowania sie nie spodziewałem
marcel daj więcej troche to sie zastanowie
badi - dach nie cieknie nawet jak jest otwaty
marek - pug jest zbyt tłusty na rybnicki szyk .
Gejzer.pl
k-mart - Sob 31 Paź, 2009 Majk, czemu sprzedajesz?Michał - Sob 31 Paź, 2009 czekałem na pewien samochód 3 lata az go ktoś sprzeda i teraz go sprzedaje.
przez te 3 lata moze przejechał z 5 tyś km ...martin.h - Sob 31 Paź, 2009 Mendelski sprzedaje Saxo? Michał - Sob 31 Paź, 2009 hehehehehehehehhehehehehehehe