carlose - Nie 28 Maj, 2006 no właśnie, bo jak wiadomo my zmieniamy nasz hothatche i trzeba to wszystko edytować ! Loko - Nie 28 Maj, 2006 Zgadzam się zgadzam, w pimpie się przydaje dłuższe edytowanie, w innych działach nie koniecznie. Chociaż jak wrzucę fotki z następnej sesji, to się okaże ze całe 2 pierwsze strony będą w zdjęciach nox - Pon 29 Maj, 2006 w pimpie możecie domnie priva słaś a ja wam pozmieniam to co trzeba z mojej strony tylko to moge zrobić.M - Pon 29 Maj, 2006 Spokojnie chlopaki... zaraz sprawdze o co kaman.
Prawdopodobnie podczas konwertowania bazy sie zdefaultowaly jakies wartosci...
nie jest to zadna zorgranizowana akcja zakazu pisaniaMichał - Pon 29 Maj, 2006 Ja bym zostawił tak jak jest teraz bo:
wstawiam nowe foty na pierwszą strone edytując ją. Ale gdy inni wchodzą to przenosi ich na ostatnią strone . Przez co dziwnie to wyglada, bo niby temat ma nowe wiadomosci ale po wejsciu w niego okazuje sie ze wcale nie ma i trzeba ręczne wchodzić na pierwszą strone.
HALLA !!Jakarti - Pon 29 Maj, 2006 hmmm... ale strona tytulowa to taka wizytowka.. wiadomo, ze jak ktos wchodzi do nas do Pimpa to chce zobaczyc to co ze tak powiem mamy do zaoferowania. duzy plus jest tego taki, ze nie trzeba przegladac 8 stron zeby zobaczyc kilka fotek.. bo przeciez do tego praktycznie Pimp sluzy tylko wystarczy looknac na 1 stronke i juz.. tak mysle.Loko - Pon 29 Maj, 2006 I to co Michał pisze ma sens i to co Jakarti Cholera teraz wie co wybrać Jakarti - Pon 29 Maj, 2006 to chyba trzeba bedzie to rozwiazac w walce na gołe klaty..Loko - Pon 29 Maj, 2006 ale koniecznie do pierwszego mleka carlose - Pon 29 Maj, 2006 weź nie pindolcie tylko mi tu mienić tą edycje bo mi się qfa mać opis w pimpie zupełnie nie pokrywa z tym co mam :569: nox - Wto 30 Maj, 2006 ah te krzykliwe 7 latki :562: kupi Honde i myśli ze mu wszystko wolno.... M - Wto 30 Maj, 2006 Posty mozna edytowac.Jakarti - Wto 30 Maj, 2006 dziekowac - moim skromnym zdaniem wyjdzie nam to na dobre - czuje sie troche odpowiedzialny za to bo wywolalem ten caly zamet ale mysle, ze to bedzie plusik naszego forum, ze demokracja tutaj rzadzi i jesli ktos uwaza, ze cos jest nie tak to o tym mowi
takze milego edytowania PIMP my RIDE uuuu yeah.
rozmroze tylko zamrazarke i zrobie maly update carlose - Wto 30 Maj, 2006 noo i tak ma być, następnym razem będzie lanie :564:saxorulez - Śro 31 Maj, 2006 Dwie rzeczy mister IT-man:
w privaten wiadomoścień brakuje nowego skina w jednym miejscu i pojawia się niebieski napisa FLAGA
a druga sprawa to brakuje też skina nowego w zloty i spoty na d topicami jest cały niebieksi pasek..