Passat to super sprzęt, dlatego na takich jeździ...
moj b5 z halogenami helli poszedl dzisiaj 240 do Kajki, ale to zamiata serio. Jak go sobie porownam do Mondeo to mam jeden wniosek. Mondeo nie jezdzi i nie skrecamartin.h - Nie 11 Paź, 2009 Ja znam gościa co w Clio Sporcie zamiast 3 wbił 1 i musiał sprzedać auto, bo koszt naprawy go przerósł Marek23 - Nie 11 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Ja znam gościa co w Clio Sporcie zamiast 3 wbił 1 i musiał sprzedać auto, bo koszt naprawy go przerósł
Mój ziom go w 3 dni sam naprawił...strick - Nie 11 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Ja znam gościa co w Clio Sporcie zamiast 3 wbił 1 i musiał sprzedać auto, bo koszt naprawy go przerósł
Srebren PH3, nick Lewap?Maciusiowy - Nie 11 Paź, 2009
strick napisał/a:
martin.h napisał/a:
Srebren PH3, nick Lewap?
znasz go? strick - Nie 11 Paź, 2009 Był tu martin.h - Nie 11 Paź, 2009
strick napisał/a:
martin.h napisał/a:
Srebren PH3, nick Lewap?
Możliwe, że to On.
Marek23 napisał/a:
Mój ziom go w 3 dni sam naprawił...
Marek23 - Pon 12 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
strick napisał/a:
martin.h napisał/a:
Srebren PH3, nick Lewap?
Możliwe, że to On.
Marek23 napisał/a:
Mój ziom go w 3 dni sam naprawił...
Dokładnie,kupił od Lewapa. 3 dni siedział w garazu non stop. Koleś jest głównym mechaniiem w Rallye Technology... Lewao myślał, że szkody w aucie były o wiele większe.rasta - Pon 12 Paź, 2009 Ale off-top się zrobił anjas - Pon 12 Paź, 2009 a ja chciałbym wrócić do tytułu tego tematu, bo moim zdaniem jest tam literówka. Nie powinno być golf vs evo8 vs sigt tylko raczej golf vs evo8 vs stig, szczególnie, że tak zapierdzielał. To musiał być on!
pomuka poproszęMarek23 - Pon 12 Paź, 2009
rasta napisał/a:
Ale off-top się zrobił
Jak u Ciebie w rubryce moc Stf - Wto 13 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
rasta napisał/a:
Ale off-top się zrobił
Jak u Ciebie w rubryce moc
no. czasami jeszcze coś śmiesznego Ci wyjdzie ja tylko mogę uchylić rąbek tajemnicy że foce niebawem przybędzie trakcji...rasta - Wto 13 Paź, 2009 I nie tylko Loko - Wto 13 Paź, 2009 Czyżby zestaw spoilerów ?
M - Wto 13 Paź, 2009 TO tylko amerykanie tak potrafią