ale to na 95% ten o którym ci mowilem .... OLEJ tematvojt3k - Czw 03 Wrz, 2009 Tak tak, wielkie dzięki za szybką pomoc leci pomuk.vojt3k - Czw 03 Wrz, 2009 KarQ, stał gdzieś w okolicach krakowa. Alwernia jesli dobrze pamietem. Auto bylo zarejestrowane na firme, która miesci się w W-Wie, a gość mieszkał w moich rejonach....
Barejka, daj spokój z czymś takim ; )kamil - Czw 03 Wrz, 2009
A ktoś widział ten samochód, w ogóle warto jest zając się nim ????
Oki, a ktos wie czy w ogóle stoi coś w kraju za ok 12-14 k 106 wartego uwagi ???
Trzeba się zapytać Chrzanka, on podobno zna wszystkie 106CHRZANEK - Czw 03 Wrz, 2009 Witam.
Nie mam wiedzy absolutnej
Ostatnio nic ciekawego niestety nie widziałem.
Mój kolega Grzegorz w zeszłym tygodniu sprzedał swoje Oklatkowane Rallye za 16K.
Myśle że warto poważnie pomysleć o imporcie.
Główny kierunek poszukiwań to:
-Szwajcaria (miło bo bez cła)
-Kraje basenu morza śródziemnego (nawet w grecji widziałem sporo rejlaków zarówno ph1 jak i ph2) tam z powodu klimatu samochody nie maja problkemów z korozją a to bardzo ważne.106 - Czw 03 Wrz, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Kraje basenu morza śródziemnego (nawet w grecji widziałem sporo rejlaków zarówno ph1 jak i ph2) tam z powodu klimatu samochody nie maja problkemów z korozją a to bardzo ważne.
jest np w neapolu ladne s1 za 1700 ojro ale za transport laweta do pl trzeba
by zaplacic ze 3500 pln martin.h - Czw 03 Wrz, 2009 Ja polecam też kraje Beneluxu, jest tam tego dużo i ceny przystępniejsze niż we Francji.kamil - Czw 03 Wrz, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Witam.
Nie mam wiedzy absolutnej
Ostatnio nic ciekawego niestety nie widziałem.
Mój kolega Grzegorz w zeszłym tygodniu sprzedał swoje Oklatkowane Rallye za 16K.
Myśle że warto poważnie pomysleć o imporcie.
Główny kierunek poszukiwań to:
-Szwajcaria (miło bo bez cła)
-Kraje basenu morza śródziemnego (nawet w grecji widziałem sporo rejlaków zarówno ph1 jak i ph2) tam z powodu klimatu samochody nie maja problkemów z korozją a to bardzo ważne.
To była taka biała treningówka, wystawiona za 15 k ? Jak to ta, to tez właśnie się na nią czaiłem ale myślałem, że może pobędzie jeszcze z miesiąc na alledrogo...kamil - Czw 03 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Ja polecam też kraje Beneluxu, jest tam tego dużo i ceny przystępniejsze niż we Francji.
Zgadza się (przykład ślicznej za 4500 Euro ) ale ja nie mam czasu na wyjazdy i kasy na takie wojaże...
Jasne mogę zlecić taką zabawe, ale to musi byc osoba, która ogarnia temat a nie sztuka dla sztuki.
Basen Morza Śródziemnego zawsze przywodzi mi na mysl o pięknych sztukach jakich u nas się nie spotyka... ach ta czerwona Lancia Delta Integrale Evo 3, niebieskie Saxo vts, Toyota Celica gt 1973, tia...PiTT - Czw 03 Wrz, 2009 to fakt, ciepłe kraje mają to do siebie że w blacha nie rdzewieje, za to lakier jest zniszczony jak 100 chooji
mimo wszystko lepiej zrobić lakier niż blachę
k-mart - Czw 03 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
to fakt, ciepłe kraje mają to do siebie że w blacha nie rdzewieje, za to lakier jest zniszczony jak 100 chooji
zalezy, tuz nad morzem gnija i to strasznie.
Bedac na korsyce, napotkalem troche williamsow, troche r5 gtt, 2x r11 gtt i 2x r5 alpine.
Niestety, sol nie sprzyja karoserii. Z reszta to samo stwierdzali posiadacze z ktorymi zamienilem pare slowMick - Czw 03 Wrz, 2009 w grecji są cholernie drogie używane Rallye, S16, GTI czy VTSy...
ale jak coś znajdę dam znać...CHRZANEK - Pią 04 Wrz, 2009
106 napisał/a:
jest np w neapolu ladne s1 za 1700 ojro ale za transport laweta do pl trzeba
by zaplacic ze 3500 pln
Bilet autokarowy do italii 200pln
Śniadanie w McDonaldzie 5,00Euro
Tankowanie do pełna 60,00Euro
Troche ojro na autostrady we włoszech i tunele w szwajcarii
Obiad w McDonaldzie 5,00Euro
Po drodze odwiedzasz K-marta (za darmo)
Dotankujesz w szwajcarii bo wacha tańsza niż w PL
W niemczech kolacja w... McDonaldzie 5,00Euro
Jakieś 100-150km przed Polską granica będziesz musiał ostatni raz dotankować 60,00Euro
Jesteś w PL
Walisz konia ze szczęścia bo chyba jednak wyszło taniej niż lawetą