To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - clio vs reszta świata :D

Rudello - Pon 03 Sie, 2009

k-mart napisał/a:
becnie najmocniejsze jest wlasnie Q7 v12tdi o 500KM

robiłem ostatnio takie q7, zaskakuje do tego około 1000Nm...wow

k-mart - Pon 03 Sie, 2009

Kamilbike napisał/a:
Chyba ze R8 w dieslu

ma wyjsc, ponoc

Anonymous - Pon 03 Sie, 2009

ja ja wiem,panda z dyszlem

Do dyszla dwa siwki i bedzie i szybko i tanio i ekologicznie i orgynalnie :rotfl:

TOXIC - Pon 24 Sie, 2009

Wczoraj mielismy małego nielegala jak to czesto w niedziele :)

Udało mi sie zaliczyć 2 ladne kille przy tej okazji :)

Pierwszy nie był jakimś strasznym wyzwaniem, na kreseczkę wyjechał Golf II GTI nie wiem ile to ma chyba ze 140-150kuca
U mnie na fotelu pasażera siedział wasq w Golfiaczu była tylko jedna osoba

Po całkiem udanym starcie pod koniec 400m Golfiacz był juz dobre 50m do tyłu.

Potem znalazl sie przeciwnik z ktorym jeszcze nigdy przyjemnosci nie mialem :)

Audi A3 1.8T 180KM w czterołapie :) Az sie przez chwile zastanowiłem czy przypadkiem Wasq nie powinien wysiąść, no ale nic jedziemy. Start wyszedł dupnie bo nie chciałem za bardzo spalić laka, no i przesadziłem z tym nie chceniem :) Autko sie zmulilo i powoli ruszyło do przodu :) Audi juz ostro z przodu, wyskoczył na tym quattro jak z procy. Ale co to ?? zapinam 2 i nagle zaczynam się zbliżać, myślę sobie pewnie odpuścił, ale nie. Zapinam 3 i jestem juz pierwszy.
Pod koniec 400 bylem o jedna długość do przodu Banan mi sie pokazał jak sobie pomyślałem co by było przy dobrym starcie :)

bizon - Pon 24 Sie, 2009

przy dobrym starcie bys se musial wyprac tapicerke ;D a ja spodnie, po tym jak ci auto podprowadzilem ;D
TOXIC - Pon 24 Sie, 2009

bizon napisał/a:
przy dobrym starcie bys se musial wyprac tapicerke ;D a ja spodnie, po tym jak ci auto podprowadzilem ;D

no właśnie cos tak mokro mi było po tym jak sie przejechałeś te parę metrów :) Ja wiem ze z hondy do Sporta to nie znowu taka wielka przesiadka ale żeby sie tak ekstytowac ?? nu nu

bizon - Pon 24 Sie, 2009

to ty jeszcze nie widziales co ci narobilem do schowka :rotfl:
TOXIC - Sob 05 Gru, 2009

Nareszcie :)

http://s56.photobucket.co...nt=IMG_0097.flv

Zrobiony u angoli i jezdzący :) wiec wiem juz na co odkładać na gwiazdke za xxx lat ;)

Bart - Sob 05 Gru, 2009

TOXIC napisał/a:
Zrobiony u nagoli i jezdzący :)

ten Nagola to jakiś znany tuner? ;D

MoRToN - Sob 05 Gru, 2009

Ale ze co, ze 250hp ? bebchy sreia czy zmieniane ? Daj linka jakiegoś jak jest coś opisane.

Chlodnica oleju nie dość, że zasłąnia wodną to jescze jest za logiem renault przez który przepływu nie ma.

TOXIC - Sob 05 Gru, 2009

no ba :D nie znasz ich ?? ;)
TOXIC - Sob 05 Gru, 2009

MoRToN napisał/a:
Ale ze co, ze 250hp ? bebchy sreia czy zmieniane ? Daj linka jakiegoś jak jest coś opisane.

Chlodnica oleju nie dość, że zasłąnia wodną to jescze jest za logiem renault przez który przepływu nie ma.

ze 251 na seryjnych gratach przy doladowaniu 0,6bara :) zerknij filmik jak fajnie smiga :)

A to jest ten kit soft turbo z kteca czy w własna kompilacja ?
TOXIC - Sob 05 Gru, 2009

to jest kit robiony przez RS Tuning to oni pierwsi opracowali mocowania dla rotrexa w Clio
Maja nawet wersje z przeniesieniem kompresora na druga strone zeby zachowac klime :)
K Tec jesli nie bierze od nich to na bank sie na nich wzorował.

i co kompresor wtedy chodzi na takim długim wałku ? Przy takich obrotach ? <wow>

Cienko z dolotem w tym miejscu, kompresor -> IC musi być S 2x 180st.