jak dostałes odmenie baty na mokrym i powiedziałeś że na suchym wygrywasz
pamietasz??M - Pią 17 Lip, 2009 zaraz sie zacznie od nowa Prezesiak - Pią 17 Lip, 2009 Moglbys chociaz nie przekrecac tego co powiedzialem. Sprawdzalismy tylko na mokrym, wiec powiedzialem, ze trzeba porownac tez na suchym. Ogarnij sieBart - Pią 17 Lip, 2009 pP - Pią 17 Lip, 2009 ale czy na mokrym czy na suchy, to saxo ma szperę przecież!pit - Pią 17 Lip, 2009 Dlaczego zawsze jest zadyma jak honda dostaje po dupie?
Michał - Pią 17 Lip, 2009
Cytat:
Moglbys chociaz nie przekrecac tego co powiedzialem. Sprawdzalismy tylko na mokrym, wiec powiedzialem, ze trzeba porownac tez na suchym. Ogarnij sie
no ale ode mnie na suchmy dostałeś ...
czyli na suchym i na mokrym od saxo
zaraz zacznie się tłumaczenie Prezesiak - Pią 17 Lip, 2009 tak, honda dostala na suchym od saxo, przed zmiana silnika. Ale tego juz Michal nie zarejestrowal.
Koniec OT.Michał - Pią 17 Lip, 2009 dobra, koniec ot.
ps. przed zmianą silnika -
dobra, zmieniłeś silnik to ja zmieniam fure, biore od starego 350z ...saxorulez - Pią 17 Lip, 2009
pP napisał/a:
ale czy na mokrym czy na suchy, to saxo ma szperę przecież!
pp to było w czasach jak jeżdziłeś Ikarusem do pracy a saxo miało 140KM
Prezesiak napisał/a:
Ogarnij sie
słuchaj chodze od 7 tygodni na boks, mam wysce podniesiony poziom testosteronu, dostałem parę razy w japę na treningach i z chęcią oddam - więc sam się ogarnij.
Pamiętam tą dyskusję bardzo dobrze i skoro eM, Michał i ja mówimy że tak było.. to choć by muchy srały i ktoś mówił ze czarne jest czarne a białe jest białe to my mamy rację
Reacumująć. Cieliśmy się na mokrym, aj wygrałem a Ty skwitowałes to że na suchym ty wygrywasz... oczywiście proponowałeś wyścig na suchym ale z założenia stwierdzałeś ze wygrasz.
Z chęcią stanę pod koniec lipca z honda na suchym, możlwie ze mi włożysz możliwe że nie bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię przed wyścigiem okreslić wyniku dwóch podobnie jadacych aut, umiem za to pogodzić się z przegraną.Prezesiak - Pią 17 Lip, 2009 Nie moglem byc pewny, ze z Toba wygrywam na suchym bo nie mialem powodu zeby tak twierdzic, nie jestem wrozka ani wyrocznia zeby z gory to wiedziec na pewno. Jezeli juz byly jakies dywagacje na temat ewentualnego wyniku na suchym to byc moze powiedzialem, ze wynik MOGLBY byc inny, a nie, ze z Toba wygrywam.
Jest jeszcze druga opcja - moze rzucilem cos w ramach zartu zeby Cie podpuscic (bo sam napisales, ze proponowalem wyscig na suchym). W kazdym razie nie bylem swiadomy, ze ta rozmowa bedzie miala na Ciebie az taki wplyw i, ze bedziesz to rozpamietywal do dzis
Stanac na kresce mozemy, ale teraz masz 20KM wiecej niz ostatnio
Aha, nie rozumiem dlaczego twierdzisz, ze nie potrafie pogodzic sie z przegrana. Jak Michal opisal na forum swoj wyscig ze mna to jakos nie mialem zadnych obiekcji co do tego, ze jego saxo jest szybsze.M - Pią 17 Lip, 2009 No wlasnie to tak wygladalo mniej wiecej