Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Civic Type R EP3 Mickowe
Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 ja narazie niczego więcej motoryzacyjnym nie szukam i nie potrzeb uje Bad-i - Czw 18 Cze, 2009 Marcel nie wierze
Mick - GT na RPP nie ma szans z CTRem (sam nie wierze ze to napisałem )Mick - Czw 18 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
Mick - GT na RPP nie ma szans z CTRem (sam nie wierze ze to napisałem )
Badi, zrobie ci zajebistą promocje na tajp era jak zbudujesz go do rajdów MoRToN - Czw 18 Cze, 2009 Tajper Maxi, dawaj Bad-i dasz rade Bad-i - Czw 18 Cze, 2009
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Mick - GT na RPP nie ma szans z CTRem (sam nie wierze ze to napisałem )
Badi, zrobie ci zajebistą promocje na tajp era jak zbudujesz go do rajdów
co to znaczy zajebista promocja - MarcelPW Anonymous - Pią 19 Cze, 2009 w niedziele jesteśmy u ciebie Mick - Pią 19 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
w niedziele jesteśmy u ciebie
po egzaminie Anonymous - Sob 20 Cze, 2009 wcześniej niż o 17 nie bedziemy ...Mick - Nie 21 Cze, 2009 zadzwonie jak skończę to się dokładnie umówimy, może nawet po KarowejMick - Śro 24 Cze, 2009 !!SPRZEDANY!!
dzisiaj wieczorem odjedzie z nowym właścicielem.PieQt - Śro 24 Cze, 2009 no to chyba gratulować szybkiej sprzedażyanjas - Śro 24 Cze, 2009 ZAMYKAM!Vlodarsky - Śro 24 Cze, 2009 ktoś z klubu ?
gratulujePieQt - Śro 24 Cze, 2009
anjas napisał/a:
ZAMYKAM!
zrobiłeś literówkę, powinno być
ZMYKAManjas - Śro 24 Cze, 2009
PieQt napisał/a:
zrobiłeś literówkę, powinno być
ZMYKAM
zrobiłeś literówkę. Powinno być:
PieQt napisał/a:
jestem paskudnym gejem i nigdy więcej nie będę poprawiał mojego mistrza, mentora i szeryfa Andrzeja