HH.ORG na Torze - III ExoticCars Track Day - 22 sierpnia 2009, Ułęż
Anonymous - Sob 22 Sie, 2009 no gratki,Stf ja zawsze jestem pod wrazeniem twoich wynikow.mozna wiedziec kto was klepnoł i kto wygrał??Stec jechał??rasta - Sob 22 Sie, 2009 PieQt - Sob 22 Sie, 2009 Rastę 500 konne m6 na slickuPieQt - Sob 22 Sie, 2009
no gratki,Stf ja zawsze jestem pod wrazeniem twoich wynikow.mozna wiedziec kto was klepnoł i kto wygrał??Stec jechał??
thx
w klasie walkę toczyłem z Pawłem w Porsche 944 s2 - znany niektórym z I edycji EC. O ile wówczas jeszcze jeździł na seryjnym zawieszeniu tak teraz już nie. Generalnie koleś bardzo dobrze ogarnia furaka. Wykorzystuje przewagę tylnego napędu bez dwóch zdań, napędza się w zakrętach, pachołkolandię przechodził przy 160-170km/h bez odjęcia nogi z gazu.... Na 1 próbie troszkę przesadzałem i straciłem do niego prawie sekundę. Na drugiej o dziwo byłem szybszy ale tylko coś o 7 setek... super rywalizacja, gruby klimat. Kolesie w klasykach typu Lotus super 7 i mustangu odbudowywanym 4 lata upalali na maksa nie przejmując się furami. To lubię ! Czołówka to wypatroszone evo/sti z klatkami i milionem km. Starty były z miejsca, kolesie cieli trasę po trawie - zjeżdżając z asfaltu nawet do kilku metrów dwoma osiami... generalnie nie było podejścia... klasę 4x4 wyciągnął Edwin Mróz.Gaydek - Nie 23 Sie, 2009
Co robi ten koleś?bizon - Nie 23 Sie, 2009 trenuje telemarka k-mart - Nie 23 Sie, 2009 super wyniki! gratuluje!
Mozecie napisac jak te proby wygladaly +/-?
I jesli napadalo sie przy +160kmh, to bylo to naprawde konkretne sciganie.