HydePark - Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie?
KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 sądziłem że jak felga ma wewnętrzny rant zagięty do środka felgi to wystarczy to jakoś wepchnąć na miejsce na tokarce czy coś takiego a tu się okazuje że oni to szlifują chyba i spawają brakujący kawałek. jeśli są dobrzy to wyważą tak że nie trzeba będzie dużo ciężarków dawać i wtedy robota jest warta ceny.Anonymous - Wto 23 Cze, 2009 Po krawężnikach jeździłeś KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 śmiej się ale do dziś pamiętam jak oskar wiózł mnie i majka do platy moją hondą Anonymous - Wto 23 Cze, 2009 lakierowałem u nich rozpórke ( Instalatorów ), pojechałem żeby ją odebrać, patrzę stoi sobie przy ścianie zawinięta 150 razy dookoła w folie śniadaniową, niewiele myśląc zacząłem ją odwijać, po 10min walki ujrzałem niedomalowane jedno ramię, pokazałem to jakiemuś kierownikowi i stwierdził, że to normalne i jakiś dziwny jestem bo robie z tego problem
dodatkowo chciałem kolor czarny "błysk", zrobili czarny mat, przy czym upierali się, że jest to półmat... przyjechałem nastepnego dnia odebrać, rozpórka nadal w macie, ale jednak ramię udało się poprawić, nie chciałem już się dalej kłócić, bo zależało mi na czasie,
generalnie ja byłem niezadowolony z ich usług, natomiast znajomi oddawali do nich felgi na renowację i wyszły malinowoVlodarsky - Wto 23 Cze, 2009 A nie lepiej pojechać do Czosnowa do chłopaków ? renowacja 4 felg z prostowaniem i lakierowaniem proszkowym 600-700 zł. I nie dzwonią i nie mówią, że będzie 20 zł drożej bo opony śmierdzą korkiem albo, że lakiernik im zachlał pałe i nie przyszedł do roboty.KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 widziałem i nich felgi zrobione i malowanie było super.Vlodarsky - Wto 23 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
widziałem i nich felgi zrobione i malowanie było super.
Mój Ojciec robił u nich (w Czosnowie) zimowe 18" skręcane u nich i ja robiłem moje 17" też u nich i jestem bardzo zadowolony z obydwu !MoRToN - Wto 23 Cze, 2009 W zeszły roku malowałem na instalatorów lakier cały popękał w tym roku uznali reklamacje i poprawili w gratisie wiec looz. Tyle tylko, że musiałem rozkrecić i skrećić pół miliona śrubek KonradMK - Wto 23 Cze, 2009 felgi odebrane. usługa ekspres, felgi równe ale...
1. samochód uje.bany olejem z automatu do odkręcania kół
2. felgi brudne jak ch.uj (za 400 pln mogli je kur.wa umyć)
3. okazało się że nie było potrzebne spawanie, ale obniżki z tego powodu niet, czyli znana praktyka: "Paaaaanie, ale tu będzie dużo roboty, dlatego tanio nie będzie!!!!" a potem: "No szybko poszło, kasa tak jak się umawialiśmy".
nie polecam jeśli komuś zależy na kasie. jeśli nie to jest warto bo szybko i blisko centrumVlodarsky - Wto 23 Cze, 2009 I nikt się nie śmieje...PiTT - Wto 23 Cze, 2009 odbierając felgi Kondziu powiedział "daj kamienia!"
dla tych co nie wiedzą o co choKonradMK - Śro 24 Cze, 2009
Vlodarsky napisał/a:
I nikt się nie śmieje...
nie widzę powoduJakarti - Śro 24 Cze, 2009 moze Marcel niech cos powie - chyba korzysta z ich uslug czesciej niz my..
nie znam sie ale 400 zl za prostowanie kol to duzo
ja jak bede robil to w czosnowie albo tam gdzie kiedys.
zaplacilem 3 lata temu tak samo jak michal - 400 zl , 4 lakierowane, 3 prostowane, 1 ubytek. jak typ zobaczyl jedna to sie za glowe zlapal ale nie narzekal, zrobil chociaz trwalo to troche dluzej - przez to nie jezdzilem na 1 lublinie ale pozniej felgi daly rade 3 lata i 2 zimy non top i sladu zuzycia nie bylo widac.. biale.Anonymous - Śro 24 Cze, 2009
Jakarti napisał/a:
moze Marcel niech cos powie - chyba korzysta z ich uslug czesciej niz my..
nie znam sie ale 400 zl za prostowanie kol to duzo
ja jak bede robil to w czosnowie albo tam gdzie kiedys.
zaplacilem 3 lata temu tak samo jak michal - 400 zl , 4 lakierowane, 3 prostowane, 1 ubytek. jak typ zobaczyl jedna to sie za glowe zlapal ale nie narzekal, zrobil chociaz trwalo to troche dluzej - przez to nie jezdzilem na 1 lublinie ale pozniej felgi daly rade 3 lata i 2 zimy non top i sladu zuzycia nie bylo widac.. biale.
Marcel powie tyle,że nie ma z nimi żadnego problemu to raz i zawsze wszystko gra ... i cena jest inna ale jak koledzy jadą tam i sami chcą coś załatwić a poźniej dzwonią żeby coś ogranął to tak to się kończy ....
Rób sobie w czosnowie u Darka polecam ...
3 lata temu wiesz 3 lata temu tankowałem pełen bak paliwa za 100zł a dziś za 220zł KonradMK - Śro 24 Cze, 2009 pierd.olisz, pojechałem sam bo tak mi poleciłeś.